Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Mark/Sten 9 maj 2019

Naturstensvägg utan skarvar

Array

Norsk StenMiljö har under arton år arbetat med natursten för att skapa vackra miljöer, både ute och inne. De använder endast skiffer och granit, nu med en teknik där du slipper skarvar och linjer. Deras sömlösa variationer är lätta att sätta och det finns i flertalet färger.

Genom att sätta natursten på en vägg får du en skön, vacker och hållbar vägg. Du kan klä en spis eller skapa en fondvägg. Materialet är naturligt och är helt underhållsfritt.

– Många har fått upp ögonen på hur vackert det blir med en sömlös naturstens vägg ihop med exempelvis glas, säger Petter Grennes på Norsk StenMiljö.

Möjligheterna är oändliga för vad du kan skapa och personalen på Norsk StenMiljö har massor av kunskap och erfarenhet. De hjälper gärna till med råd och tips. Lagret i Norge har det mesta inne och levererar din beställning snabbt. Oftast inom 1-2 veckor beroende på hur snabb transporten är.

Du kan lätt sätta upp en sömlös stenvägg själv om du är lite händig och beskrivning medföljer. Många hantverkare är idag duktiga på att montera för dig. Blandningen av trä, sten och glas ger ditt hem en enastående charm och behaglig atmosfär. Bara naturliga material och håller hur länge som helst.

Text: Sabine von Borgstede

Annons