Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt

Spakompaniets Spabad ger det lilla extra

Familjeföretaget SPA Kompaniet har funnits sedan 2000 och har fyra butiker i Danmark en i Spanien och expanderar inom kort med tre butiker i Sverige. Sedan starten har de sålt över 30 000 stycken spabad.

SPA Kompaniet har ett stort sortiment av spabad, duschkabiner, badkar, bastun, badtunnor och en hel del andra produkter i deras sortiment. De har egen tillverkning och sparar därmed mellanhänder och kan hålla ett bra marknadsanpassat pris. För dig som inte vill åka till Danmark för att få ditt härliga spabad kan du handla det direkt av SPA Kompaniet på deras hemsida. www.spakompaniet.se

– Något som blivit mycket populärt den senaste tiden är ett swimspa, berättar Stefan Sandell. Istället för en gummisnodd runt midjan har vi en turbindriven simtränare med jetstrålar som gör att du ligger rätt i vattnet och kan simma dina längder.

Varför många föredrar ett spabad/swimbad framför en pool, är att om du tröttnar på den kan du lätt flytta den eller sälja den. Swimbad där du kan motionssimma eller hårdträna gör att du lätt kan ta dig till träning, i uppvärmt vatten, när som helst.

SPA Kompaniet lyssnar på sina kunders behov och har en innovationsavdelning där nyheter skapas. Bland annat har dom nyligen lanserat ett spabad med löpband och ett spabad med hissanordning till personer med funkionsvariationer.

Kvalitetkontroll

Innan kunden får sitt spabad hemlevererat, testas anläggningen. Den monteras ihop och värms upp för att se att all teknik fungera och att den håller tätt. De har tre års totalgaranti på hela produkten och tio års garanti på att reservdelar ska finnas på lagret.

– Ett av våra lyxigaste spabad Sea view. är en kombination av spabad och swimbad i två våningar, säger Stefan. Den har även inbyggd tv och musikanläggning så att du efter din träning kan lägga dig i spabadet och kolla matchen eller slappna av med musik och massage.

SPA Kompaniet använder inte luftpumpar eftersom det sänker vattnets temperatur och fördyrar uppvärmningskostnaden. Genom att inte använde luftpump sänker det även ljudnivån med 80 procent.

Spakompaniet har också en miljömedvetenhet och använder sig av återvunnen PVC-plast, bra isolering i ABS-plattan i botten för att fukt inte ska tränga igenom och de använder endast certifierat cederträ till deras badtunnor och utomhusbastu, som har ett naturligt antifungasid-ämne som beskyddar träet. 

Alla utomhus-spa har teknisk energibesparande isolering som är anpassat till vårt skandinaviska klimat. överskottsvärmen från pumpar och elektronik hjälper samtidigt till att värma upp vattnet inifrån. 

För dig som inte funderar på ett spabad finns det bland annat en duschkabin som monteras utan verktyg, som vilken person som helst kan montera ihop själv. Du hittar även snygga handfat, stenbadkar, bastu eller badtunnor på deras hemsida. Här finns allt för dig som vill ha trygghet, kvalité och kunna välja bland mycket.

Text: Sabine von Borgstede

www.spakompaniet.se

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

Annons