Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Bilar | Motor 28 jul 2020

Möller Bils nya Audi palats

Man behöver inte vara Audi-frälst, för att imponeras av Möller Bils nya anläggning i Göteborg. Byggnadens moderna linjer och material, samt dess innovativa energilösningar matchar definitivt det populära bilmärket. Villanytt har bokat möte med platschefen Petri Apelvi, men vi får ha tålamod för göteborgarnas intresse för Audi tycks nu vara större än någonsin.

I den 4 700 kvadratmeter stora byggnaden blänker bilarna som nyryktade fullblodshästar och stämningen är god, något som Petri har en särskild förklaring till:

– Redan ett år innan vi öppnade, började vi söka de bästa medarbetarna, bland över tusen intresserade. Det unika var att vi värdesatte intresset för människor, mer än intresset för bilar, när vi sökte kundmötande personal. Kompetens kan man alltid bygga, men service och kommunikation är ofta medfödda karaktärsdrag.

Audi är just nu i den största modelloffensiven någonsin, med flera elhybrider och helelektriska modeller, varav den välutrustade SUVen e-tron väcker många hallbesökares nyfikenhet. Hela anläggningen har ett modernt el-tänk, med ett stort solcellstak som bland annat matar de sjutton laddstationerna, varav den kraftigaste snabbladdaren ger 150 kw. Det är säkerligen Göteborgs vassaste infrastruktur för laddning, och fastigheten är förberedd för fler laddpunkter.

Redan nöjdast kunder

Koncernen Möller Bil med 750 medarbetare är väletablerad i Sverige, Norge och Baltikum, och satsningen i Göteborg blev direkt tongivande.

– Enligt senaste undersökningen har vi redan nöjdast Audi-kunder i hela Göteborgsregionen. Företagarna har verkligen uppskattat konceptet ”Business by Audi”, våra skräddarsydda lösningar för företagsbilar. Även privatkunderna ser en trygghet i att kan visa upp hela modellprogrammet, och att vi har helheten med service, nya bilar, nästan nya bilar, tillbehör och reservdelar under samma tak. Jag tror dessutom att alla verkstadskunder, känner av teknikernas höga kompetens som vi ständigt uppdaterar.

Villanytt avslutar mötet med att fråga Petri om varför han personligen skulle råda någon att köpa en Audi, och varför just hos Möller Bil i Göteborg?

– De flesta vet att märket står för kvalitet och innovativt tänkande. Men det har nog aldrig varit sannare än nu, och det märker besökarna när de kommer och tittar på våra modeller. Att besöka en modern bilhall är såklart en spännande utflykt, men hos garanteras även en kundupplevelse utöver det vanliga, ler Petri.

Text: Tom Swales

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

Annons