Mångsidig träning på 300 olika träningsstudios och gym

När du tecknar ett medlemskap hos Bruce finns möjligheten till ett enormt urval av träningsformer i både studios och på gym, i städerna Göteborg och Stockholm. Här kan man kan välja att träna pass, gym eller egen träning och du väljer och bokar de olika passen direkt i mobilen. Och allt detta för endast 599 kronor i månaden.

Ibland kan den tråkiga känslan infinna sig, där träningen man utför börjar bli monoton. Man utför samma, eviga träningsrutiner och finner ingen inspiration. Ifall du vill ändra på detta och få en bredare variation av olika träningsformer att välja emellan, så kan du teckna ett bundet eller löpande abonnemang på den nya träningsplattformen Bruce. Befinner du dig i Göteborg får du tillgång till exempelvis Yoga på ett flertal professionella studios, träna den portugisiska kampsporten Capoeira, obegränsad träning på alla Friskis och Svettis eller om du bara känner för att studsa runt och leka på Bounce. Hela 300 olika träningsstudios och gym i både Göteborg och Stockholm är dina nya Hangouts, och du kan träna obehindrat, hur mycket du vill, på varje ställe.

– Du kan träna skidor, Wakeboard, klassiskt gym, Crossfit, klättring och har tillgång till de flesta simhallar i Göteborg. Det finns också möjlighet till Beachvolleyball och även högintensiv träning och mycket mer och det fina är att du inte blir låst till ett ställe utan valmöjligheten är oändlig. Hos oss finns även möjligheten att pausa under 50 dagar per år, berättar Joel Kraappa, Regional Manager och delägare.

Han startade igång träningsformen Bruce i Göteborg 2016 och de är nu inne på sitt tredje år och i Stockholm drogs plattformen igång 2015.

-Man krossar lite barriärer och har möjlighet att utmana sig själv när man har tillgång till så många olika former av träning och på de olika träningsställena blir det också en ändrad målgrupp. Där kan en yogastudio få besök av 25- åriga killar och ett kampsortcenter, besök av äldre kvinnor. Det blir ändrade träningsvanor som i sin tur skapar nya och spännande konstellationer, berättar Joel.

Ifall du väljer BRUCE som din plattform kan din träning varieras på ett sätt som du inte finner någon annanstans. Du får också väldigt mycket träning för pengarna. Så vågar du ta klivet, är detta vägen till ditt nya och spännande träningsliv.

Nu bjuder Bruce Villanytts läsare på ett gratispass på en valfri anläggning. Ladda ner Bruce Appen och skapa en användare och ange villa nytt för ett gratis pass på valfri anläggning.

Text: Linda Johansson

Annons