Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Homestyling | Inredning | Kultur | Livsstil 12 feb 2020

Modern stil från USA-aktuella Rebecka Lingmerth

Målningar, kläder och inredningsföremål influerade av popart och modevärlden

Konstnären och designern Rebecka Lingmerth arbetar gärna med pastellnyanser och bladguld. Många av motiven och mönstren smyckar även hennes kollektion av kläder, kuddar, serveringsbrickor och glasunderlägg.

–Eftersom jag använder influenser från mode och popart, så har också många av mina köpare en modern smak och inredningsstil. De som möter mina målningar upptäcker också att jag inspireras av kvinnor och spännande texturer, berättar Rebecka.

Ytstrukturerna tillför målningarna en taktil och skulptural känsla, som ger ytterligare liv åt ljuset och skuggorna på duken.

I julklappstider växer såklart intresset för Rebeckas populära webshop, med hennes konst och designprodukter. Men därefter ligger hennes fokus på New York där hon ska delta med målningar på Art Expo.

–Jag blev antagen till biennalen i Florens också, men fick då göra ett val som föll på New York, tillägger Rebecka Lingmerth. 

Hon älskar att kommunicera med sina följare och avslutar med en särskild hälsning till läsarna:

–Välkomna till hemsidan och registrera er för mitt nyhetsbrev så har ni chans att vinna ett av mina signerade konsttryck, i begränsad upplaga.

www.uniquethingsbylingmerth.com

Text: Tom Swales

Annons