Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Mark/Sten | Trädgård 14 maj 2019

Med gröna fingrar förvandlas din trädgård

Array

Med lång erfarenhet och bred kunskap hjälper ST Mark och Trädgård glatt sina kunder med det mesta inom trädgårdsanläggning och trädgårdsskötsel. De klipper till din häck, så att den får den där stilrena och moderna looken eller fixar en mur som skapar den vackra och naturliga inramningen till tomten. Och till rabatten väljer de omsorgsfullt ut blommor och växter som ger en rik och varierad blomning och ger din trädgård en känsla av prunkande oas.

Man märker direkt av värmen och pålitligheten i Sadiks personlighet under vår intervju. Sadik Tarlamisi är Vd och ägare för ST Mark och Trädgård och hans trevliga sätt, humor och ödmjukhet gör att många kunder vill komma tillbaka hos det populära företaget. Sadik grundade ST Mark och Trädgård 2012 tillsammans med sin familj, och familjeföretaget har växt och är nu uppe i ett 20-tal anställda. Förutom trädgårdsarbete hjälper de även till med markarbeten, entreprenadarbeten vid nybyggnation eller renovering av till exempel skolor och parker. För att lära sig mycket om just trädgårdshantering har han gått ett flertal olika kurser inom lantbruk i Brålanda.

-Jag tycker om att se varje kund och lyfta fram det unika och vackra i deras trädgårdar. Att det går så bra för oss är att vi har bred kunskap om trädgårdsanläggning och lägger stort engagemang och värme i varje projekt. Jag har alltid älskat växter, natur och utemiljöer och skapa fantastiska arrangemang för andra människor, berättar Sadik.

När du vill göra förändringar i din trädgård, som att formklippa en buske eller beskära ett äppelträd eller kanske bara vill plantera fantastiska blommor runt fontänen, är det skönt med professionell hjälp. Och när du kontaktar ST Mark och Trädgård går de tillsammans med dig igenom det resultat som ni önskar och via konsultationen tar ni er vidare till att skapa din fantastiska drömträdgård. De kan även erbjuda en attraktiv prissättning utifrån den höga kvalitet som hålls för varje jobb de utför.

HJÄLPER TILL MED EN BRED VARIATION AV TJÄNSTER

-Vi kan även bistå med tjänster som gräsklippning, kantklippning, vertikalskärning, lövkrattning, vård av altan/gångar, anläggning av stenplattor och snöskottning och mycket mer. Våra kunder finns över hela Storgöteborg och vi var senast i en stor villa ute i Billdal och jobbade. Där hjälpte vi till med stenläggning i trädgården, höjde upp muren på tomten och plantering av olika växter. Det var ett två-veckors projekt ungefär och det är så länge vi brukar hålla på för större hus, säger Sadik.

Och man förstår snabbt att trädgården är det som ligger varmast om hjärtat för honom och att den är viktig att ta hand om.

– En trädgård är ju levande som en människa. Tar vi inte hand om våra kroppar så förstörs vi och likadant är det med våra trädgårdar. De växer igen och det blir svårare att få dem fina och man skall trivas i sin trädgård. Trädgården för mig är som omslaget på en bok. Man kan läsa av hur en människa är, utifrån hur denne sköter sin trädgård. Där ser man hela hans personlighet, säger Sadik.

Text: Linda Johansson

Annons