Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Maximera försäljningen med ett sms lån 

Att sälja din lägenhet kan vara ett stort steg. Maximera vinsten genom att ta del av några konkreta tips på vägen. Det kan vara väl värt att investera i homestyling och putsa på detaljer i köket. Genom att sms låna går det att få loss ett litet kapital som kan leda till att öka vinsten vid en försäljning.

Grundläggande tips vid försäljning

Det finns mängder med tips och råd inför en försäljning att ta del av. Att “sälja vid rätt tillfälle” är något som alltid kommer att nämnas. Utgå ifrån din lägenhet. Finns det en stor uteplats med mycket grönska är det optimalt att sälja på sommaren så att spekulanter får uppleva den under årets bästa årstid.

Förbättra första intrycket

Första intrycket är mycket viktigt. Tänk därför igenom vad spekulanter kommer att mötas av. Sms lån på 10 000 kr räcker till väldigt mycket om resurser fördelas rätt. Levande blommor eller att hyra en släpvagn för att köra bort skräp som tar upp plats. Små saker som kan göra stor skillnad.

Topp tre tips med hjälp av snabblån online

En försäljning kan många gånger innebära en del utgifter – framförallt om det kombineras med köp av en ny fastighet. Att teckna ett mindre lån med direkt utbetalning till Swedbank kan faktiskt bli lönsamt. Tänk bara på att jämföra räntor, återbetalningstid och andra villkor innan du väljer att sms låna. Våra topp tre tips för att maximera värdet inför en försäljning är:

 

  1. Homestyling
    Kan låta väldigt avlägset och något som mest sker hos de rika i USA. Sanningen är att det kan ha större inverkan än många tror. Idag finns det mängder med kunniga stylister som helt har valt att specialisera sig inom området. Kostnaden för detta är dessutom avdragsgillt när det kommer till deklarationen. Istället för plastblommor i hemmet kan levande blommor göra stor skillnad liksom neutrala filtar som lyfter fram rummet.

 

  1. Rena fönster

Även om du är van att dina fönster inte är helt ren är det tveksam att eventuella köpare delar din åsikt. Anlita professionella som kan tvätta fönster, speglar och andra ytor. Förutom att alla fönster blir skinande rena kommer det naturliga ljuset att kunna flöda in fritt. Naturligt ljus bidrar till att skapa mer naturlig rymd inomhus. Väljer du att använda ROT-avdrag blir det till en relativt liten kostnad i förhållande till arbetet som krävs.

 

  1. Små förbättrande åtgärder
    Slitna lister, avskrapad färg och kantstötta skåp kan verka avskräckande. Sms låna och köp lite färg, nya lister och se över även de minsta skavankerna. De små detaljerna är något som har en stor påverkan för helhetsintrycket. Slitna ytskikt kan snabbt dra ner känslan av ett vackert och vårdat hem. Kanske det då finns fler otrevliga överraskningar som faktiskt inte går att se med blotta ögat.

Fokusera på rätt målgrupp

Sista rådet för att lyckas sälja är att fundera vem som kan vara intresserad av att köpa din lägenhet. Det skiljer sig mycket åt om det är barnfamiljer, studenter eller pensionärer. Genom att ringa in eventuella köpare blir det också lättare att inreda, dekorera och förbättra lägenheten. Ett ombonat barnrum eller smart planlösning som passar det minimala hemmet. Mäklaren har ofta bra koll på det, annars går det alltid att kolla tidigare sålda fastigheter i området.

Annons