Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Fönster | Trädgård 15 apr 2019

Lyft huset med ett glasat räcke

Array

Glasonline gör det möjligt att till ett bra pris få en ny profil på ditt hus genom att sätta ett glasräcke kring altanen.  Beställ hem direkt från deras hemsida och du kan lätt montera upp skivorna själv.

Fredrik startade Glasonline för ungefär tio år sedan efter att själv har letat efter en bra och billig leverantör av glasräcken. Men när han inte fann någon som han blev nöjd med tog han själv tag i saken.

Glasonline har ett stort lager av högkvalitativa glasräcken som han genom ekonomiska inköp kan leverera snabbt till kund och hålla priset ner. Glasräckena är godkända av Boverket för fallhöjd och Fredrik lämnar alltid unik pris-, leverans- och kvalitetsgaranti. Kunden ska känna sig trygg och nöjd med sitt köp och får därför hjälp hela vägen till allt är monterat och klart.

– Det räcker att kunden skickar in en skiss till oss på hur stor altanen är så återkommer vi med exakt pris och monteringsbeskrivning.

För dig som vill ha glasräcket inomhus är det inga problem. Glasonlines produkter lämpar sig för både utomhus och inomhusmiljö. Glasen är tjockare och tätare än vanligt fönsterglas och mycket tåliga.

Skapa en lyxig och vacker inredningsdetalj enkelt och lätt och känn att plånboken klarar av det.

Text: Sabine von Borgstede

Annons