Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Ljudisolerad pod – Perfekt för kontoret

Vi som bor i villa, bor ju också sällan ensamma. För det mesta handlar det om en hel familj som alla ska samsas om ytan. Den senaste tidens pandemi har visat att drömmen om hemarbete kanske var lite överskattad trots allt. När du arbetar på samma ställe som du bor kan gränserna ibland suddas ut. Inte minst om du har barn som bor hemma med dig. Det finns förstås både för- och nackdelar med att jobba hemifrån. Minskade resor och mer fritid är positivt, men det kan vara svårt att inte bli störd eller att störa andra. Även om du råkar bo så pass stort att alla har sitt eget rum, inklusive ett arbetsrum, så kan ljudnivån bli ett problem. Det bästa vore om man kunde ha ett mötesbås, för att få lite mer lugn och ro, men alla har inte råd med det. Man kan även försöka göra om rummet man arbetar i till ett så kallad “tyst rum” så mycket det går.  En av de smidigaste lösningar på problemet är Framery. Framery är en ny, revolutionerande produkt som funkar som både mötesbås och en form av tyst rum. 

En uppfinning för framtidens arbetsplats

Ibland kan en något komplicerad utmaning visa sig ha en betydligt lättare lösning. Vi vet redan hur tyst det brukar vara inne i en telefonkiosk. Nu har telefonkiosker så klart blivit överflödiga de senaste tjugo åren. Men samma ljudisolerande tekniska utformning har fått sig ett uppsving, anpassat för 2020-talet. Du kan nu skaffa dig ett personligt, bärbart mötesrum. Det allra minsta är faktiskt något rymligare än en gammaldags telefonkiosk. Här har du plats för både stol, skrivbord och benutrymme på köpet. De välventilerade poddarna går att hitta i storlekar anpassade från en och upp till sex personer. Dessutom med en snygg, futuristisk design i många olika färger.

Inför nästa konferens behöver du inte längre oroa dig för att hitta rätt tidpunkt där inte familjemedlemmarna är hemma. Eller leta upp en plats i huset där du har både internetuppkoppling och enskildhet. Skaffa dig helt enkelt ett rum. Precis som i en kontorsbyggnad, fast bättre, då du kan placera rummet var du vill. Inklusive utomhus, om du väljer en med en utsida av rostfritt stål.

Inte bara för jobb

Självklart kan du ha nytta av ditt bärbara mötesrum även på fritiden. De inbyggda möblerna på modellen Framery-Q är till exempel så bekväma att de kan mäta sig med din tv-soffa. I den podden har du plats för fyra personer utan problem. Varför inte bjuda hem några vänner på fika i konferensrummet? Ni kan vara helt säkra på att vara isolerade från omvärlden i din alldeles egna lilla oas.

 

Annons