Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Kultur | Livsstil 16 okt 2018

Låt inte ältandet göra dig sjuk – lär dig förlåta

Array

I en nyskriven bok av författaren och psykologen Barbro Holm Ivarsson får du en steg för steg-metod för att komma bort från ältande av gamla oförrätter. Förlåt – bli fri är en självhjälpsbok som många kan ha behov av.

Att grubbla, älta och vara arg stressar dig och påverkar din hälsa negativt. Ditt blodtryck, hjärta och muskler reagerar på dina tankar och genom att inte förlåta blir du skadad två gånger

– Många har svårt att förlåta andra, säger Barbro. De känner att de först blir kränkta och sedan ska de förlåta den som utsatt dem också. Men när du väl har satt stopp för fortsatta kränkningar behöver du släppa det som hänt för din egen skull. Så att du blir fri från vrede och bitterhet och kan gå vidare med ditt liv.

Boken Förlåt och bli fri är den första i sitt slag som utgår från modern psykologi. Genom konkreta metoder för att förlåta kan du som är sårad, arg och ledsen bli fri att känna lycka och glädje igen.

Du behöver också kunna förlåta dig själv för felsteg, misstag och tillkortakommanden som du tycker att du har. Skuld, skam och självnedvärdering kan också göra dig olycklig. Ge dig själv det bästa i livet. Lär dig förlåta dig själv och andra för att leva i harmoni.

Text: Sabine von Borgstede

Annons