Fritid 10 feb 2020

Låt barnens lek vara trygg i hemmet under alla tillfällen

Det är viktigt att leken är rolig och att hela familjen spenderar mycket tid tillsammans. För familjetid är ju verkligen kvalitetstid. Men en rolig lek måste också vara säker, för mycket kan hända, och det går fort när en liten krabat skall lära sig krypa eller gå. FamiiFun är företaget som specialiserat sig på just trygghetsprodukter för barn men också en bred variation av leksaker, spel och pyssel och tillbehör för vattenlek, cykeltillbehör och mycket annat. Här är måttet helt enkelt: Samla hela familjen, pyssla eller spela ett spel där ni alla kan vara tillsammans länge och låt helt enkelt leken vara trygg. 

FamiiFun är det relativt nystartade företaget, sprunget ur moderbolaget RODECO, som tillverkar häftiga lekplatser och äventyrsbad till bland annat köpcenter och flygplaster över hela världen. I Mall of Scandinavia byggdes unikt Babblarnas lekplats, och barnen skrek av förtjusning när de såg just sin favorit-Babbel!  De har funnits på marknaden sedan 2017 och tidigare som RODECO Webshop. FamiiFun som eget varumärke lanserades i juni 2019 och här bubblar kreativiteten och passionen för barnens säkerhet, på det östgötska slätterna i Åtvidaberg. FamiiFun tillsammans med RODECO drivs som ett familjeföretag i andra generationen. Deras smarta trygghetsprodukter de erbjuder är bland annat huvudskydd till barnen, Safehead Baby, det perfekta skyddet när det lilla barnet skall lära sig att krypa eller gå. 

-Det är en smart och innovativ lösning för att minska skador på huvudet när barnet trillar och slår i. Föräldrarna får sinnesro och barnen får den friheten som de behöver när de ska utforska världen. Skyddet är mjukt och flexibelt och har strategisk stoppning för maximalt skydd, berättar Adam Jacobsson, marknadsansvarig på RODECO och FamiiFun. 

Här hittar man även smarta och vattentäta klockor med GPS spårning, som gör att du kan ha koll på vart ditt barn befinner sig genom en app på din mobil. En perfekt barnklocka när man är på stranden, skidresan, badhuset eller ute och plaskar i vattenpölar och klockan uppdaterar positionen var 10:e minut eller oftare. FamiiFun erbjuder också smarta kant-och hörnskydd, lås för kyl och mikro, petskydd för elektriska vägguttag och smarta babyvakter. När barnen blir större, finns även en Safehead TOTS, en lättare cykelhjälm, som är bra när man exempelvis skall lära sig att cykla med stödhjul eller lära sig åka sparkcykel. Självklart finns också smarta ringklockor, med över 25 olika signaler, som man kan fästa på cykelstyret, så att barnet inte behöver luta sig så mycket för att ringa. 

ALLA TILLSAMMANS FÖR EN KREATIV LEK 

Vill ni han en stimulerande och kreativ lek för hela familjen? Testa då på Foam Clay, en självhärdad lera som man inte behöver ta in i ugnen. Den kommer i en form, är jättelätt men ändå hård och faller inte isär och ser ut som ”lödder”. Samma lera finns även som en Silk Clay som är jättelen och som barnen inte kan sluta ta på (inte föräldrarna heller)! Här finns också jättemjuka lekklossar, som uppmuntrar till tyst lek, där klossarna kommer i samma material som badleksakerna, är giftfria och tillverkade av RODECO i Åtvidaberg. Självklart kan de också erbjuda Babblarna i alla varianter och även som spel, böcker, fingerdockor, leksaker, badleksaker och babygym. Det finns även ryggsäckar med babblarna.

-Vi vill att våra kunder skall kunna handla trygghetsprodukter men även roliga leksaker, spel och pyssel. Lek är roligt men säkerheten är viktigare. Det är ju det som är det vackra med de produkter som vi erbjuder för det är ju verkligen något som de minsta till storasyster, mamma och pappa samt mor- och farföräldrar kan göra tillsammans och engagera sig i. Hela släkten kan sitta och ha roligt tillsammans och det är ju viktigast, för familjetid är kvalitetstid, avslutar Adam 

www.famiifun.se 

Linda Johansson 

Annons