Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Värme/Kyla 18 maj 2017

Låt badrumsdrömmen bli verklighet

Frank Alexanderssons VVS i Kållered erbjuder totalentreprenad för badrumsrenovering i Storgöteborg med omnejd. Tillsammans med snickare, plattsättare, elektriker och rörmokare, som han alltid samarbetar med, ser de till att din badrumsdröm blir verklighet – och fort går det.

– Helst ska renoveringen inte ta mer än tre veckor, säger Frank Alexandersson, som är auktoriserad för Säker vatten. Upptäcker man asbest i väggar och golv kan dock renoveringen ta några dagar extra på grund av saneringen.

– Väggar och golv från 70-talet har ofta asbest. Många blir skärrade, men asbest är inte farligt så länge det inte är lösa partiklar.

Vad du vill ha och inte vill ha

– Jag brukar tipsa om badrumsportalen.se för inspiration och uppslag. Via mina grossister kan jag sedan ta hem den inredning som kunden önskar. Tänk på att det ofta är några veckors leveranstid på badrumsinredning. Oavsett möblemang står golvvärme och spottar i taket på de flesta önskelistor.

– Nio av tio vill ha det. Jag tycker också att man ska satsa på nischer – inbyggda hyllor i väggen. De tar ingen plats från badrummet, blir smart förvaring och kan dessutom kompletteras med belysning som skapar hög mysfaktor.

Frank och hans kollegor arbetar även med mindre byggnationer, altaner, takbyte, målning in- och utvändigt samt tapetsering.

Frank tipsar

  1. Se till att den som utför jobbet är auktoriserad för Säker vatten
  2. Få inspiration på nätet och i uppbyggda miljöer i tex kakelbutiker
  3. Fundera på förutsättningarna för ditt badrum

Text: Maria Felldin

Annons