Hälsa | Livsstil 3 maj 2019

Laserklinik med lång erfarenhet

Array

Laserkliniken på Engelbrektsgatan 34 i Göteborg har många års erfarenhet av hudvård- och laserbehandlingar. De är noga med att kundens säkerhet alltid ska stå i fokus.

För 20 år sedan sökte Jeanette själv hjälp för att bli av med sin generande hårväxt. Efter att ha varit på långa plågsamma behandlingar började hon söka efter nya alternativa behandlingsmöjligheter. Jeanette är legitimerad specialistsjuksköterska sedan 1992. Med erfarenhet från akutkirurgiska kliniken i Kristianstad och från Carlanderska i Göteborg bestämde hon sig år 2000 för att satsa på egen laserklinik och investera i att hjälpa människor med liknande problem. Laserteknik var på den tiden något helt nytt och en järv satsning.

– På Laserkliniken är vi alla specialistutbildade berättar Jeanette, det är viktigt för kunden. Regelverket i Sverige är förvånansvärt dåligt. De senaste åren har verksamheter för skönhetsbehandlingar formligen exploderat. Detta innebär tyvärr att det finns många oseriösa aktörer på marknaden, vilket ställer stora krav på dig som kund.

Laserkliniken erbjuder flertalet professionella behandlingar. Exempelvis hårborttagning, dermapen, injektionsbehandlingar & hudvård. Behandlingar för Rosacea, celluliter, acne, ytliga blodkärl, solskadador, urinläckage & vaginal torrhet.

– Vi använder säkra, beprövade behandlingsmetoder, samtliga är självklart FDA-godkända, säger Jeanette. Det är i första hand privatpersoner som kommer till oss, men vi har även patienter ifrån sjukvården alternativt försäkringsbolag som kommer via remiss.

Text: Sabine von Borgstede

 

Annons