Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Inredning | Livsstil 22 dec 2021

Kul present kräver kofot för att öppnas

 Vad ska man ge till den som redan har allt? Kanske en utmaning med bräckjärn, såg och klurighet? Det krävs nämligen om man ger bort de svårintagliga presentlådorna, som spikas ihop av Cratelab. Villanytt kollar in den här nya idén och vi anar att showen, när mottagaren kämpar med att bryta upp lådan, blir kul underhållning för gästerna.

Beslutsångesten ligger ofta nära till hands när man ska välja presenter till arbetskamrater, släkt och vänner. Upplevelsepresenter är populära, från spa via gokart till tuffa utmaningar. Blomsterkvast och trisslott är andra klassiker. Men de där bidrar ju sällan till något spännande för festen eller gästerna. Nu bryter en ny produkt, bokstavligt talat, upp de gamla presentproblemen: Presentlådan från Cratelab är en välbyggd och robust trälåda, som exempelvis kan innehålla goda delikatesser, sköna hud- eller hårvårdsprodukter eller väldoftande ljus. Den som beställer presentlådan kan alltså välja bland flera innehåll, för att passa mottagaren.

Slippa tråkiga presenter

Lådorna levereras igenspikade och i vissa fall dessutom låsta.

-Ja, och vi har ännu fler alternativ på gång för innehållet. Vi siktar på att kunna presentera två nya lådinnehåll varje månad, avslöjar Daniel Ohlsson på Cratelab.

Mottagaren måste alltså bryta sig in i lådorna för att ta del av deras innehåll.

-Det kan behövas kofot, såg och i vissa måste man lösa en gåta för att klura ut koden till låset. Idén är att slippa ge eller ta emot tråkiga presenter.

Via råstyrka, teknik, finurlighet och kanske lite hjälp från någon av gästerna, når den uppvaktade slutligen lådans innehåll.

Tid att öppna och minnas

Villanytt frågar hur lång tid det brukar ta att bryta upp lådan, och svaret är mellan fem och tio minuter. Och ibland ännu längre, vilket garanterat även gäller minnet av presenten.

-Emballaget, själva trälådan, är i högkvalitativ björk och kan användas även efter att den har brutits upp. Vi vet att minst en har målats och gjorts om till blomlåda, säger Daniel Ohlsson.

På frågan om när deras utmanande presenter passar bäst blir svaret:

-Allt ifrån en baby shower till jul, eid, hanukkah, diwali, morsdag, farsdag, någon födelsedag eller bröllopsdag.

Text: Nils Lindberg / Tom Swales

Annons