Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Hälsa | Livsstil 14 jan 2019

Koppla av i tyst miljö med egen massör

Array

Comfornette i Skene stoltsera med hela 24 badkarsmodeller. För att göra kundens badupplevelse extra behaglig ligger stort fokus på maximal massageeffekt i kombination med största möjliga tystnad.

Sedan 1992 har Comfornette tillverkat och monterat badkar och företaget har kommit att bli ett av de äldsta varumärkena i branschen. Comfornette har specialiserat sig på massagebadkar.

– Genom åren har vi skaffat oss stor kunskap om vatten- och luftmassage för att ge våra kunder maximal njutning och avkoppling, säger Tomas Ängkulle på Comfornette. Helaproduktionen är placerad i svenska Skene, detta för att snabbt och smidigt kunna anpassa produkterna till den svenska marknaden och badrumsstandarden. Comfornette använder sig av den senaste teknologin inom vattenmassage:IMS, Intelligent Massage System, som är en ny standard för vattenmassage där massagebadkaret styrs helt elektroniskt från den användarvänliga kontrollpanelen. Med IMS-systemet är karets sargkanter rena från vred och reglage vilket ger en minimalistiskt design resulterar i enklare rengöring. Systemet bidrar också till en lägre ljudnivåoch möjliggör automatiska massageprogram som leder och fördelar vattnet till de olika massagejetsen i en bestämd ordning. Systemet är indelat i olika massagezoner och innehåller pulserande massageprogram för att uppnå bästa tänkbara massageeffekt.

– Kunden får ett bad medvandrande massagestrålar som masserar och knådar kroppens trötta och stela muskulatur. Massagebadkaret blir din egen massör som alltid har tid och aldrig tröttnar! Massageprogrammen sköts enkelt via de användarvänliga kontrollpanelen. Flera av badkaren är dessutom utrustade med Silent System Technology som är ett av marknadens tystaste massagesystem.

– Genom noggranna flödesberäkningar och speciellt utformade rörkomponenter har våra pumpar kunnat optimeras till våra massagesystem.Den slätaslangen gör att ljudnivån i slangsystemet minimeras ytterligare. Slangen är antibakteriellt behandlad och fri från fthalater. Och eftersom det inte finns några luftintag eller vred på karets sargkant blir ljudnivån ännu behagligare. Dessutom blir energiförbrukningen lägre. Comfornette tillverkar även duschbadkar. Karen är designade så du får ett rejält duschutrymme och vikbar skärm.

– Med ett duschbadkar får du det bästa av två världar, en skön dusch eller ett avkopplande bad.

Text: Maria Felldin

Annons