Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Kultur | Livsstil | Resmål | Sport 14 apr 2020

Konferens göteborg – Galet roliga aktiviteter

Mellan Göteborg och Borås ligger Rävgården med rivigt roliga aktiviteter och möjlighet till konferensens för företag och privatpersoner. På grusplanen utanför gården står deras bilar och väntar. När du kör dem kommer du att ha roligare än på länge. Bilarna är nämligen allt annat än normala och risken är stor att du börjar tvivla på din egen koordinationsförmåga.

Under 25 års tid har Rävgården tagit emot företag, kompisgäng,  möhippor, svensexor, födelsedagsgäster och andra konstellationer av grupper. Under en dag skräddarsyr de den perfekta teambuildningen, aktiviteten eller konferensen.

Välj mellan flera olika aktiviteter, de mesta har med bilkörning att göra, och skapa din egen dag med skoj för alla, blandat med arbete, middag, lunch eller bara fika.

– Vi har möjlighet att ta emot stora grupper om det skulle önskas, säger Anders Gottliebsson, en av flera delägare. Vi har all teknik som behövs till konferens, fulla rättigheter i baren, olika varianter av mat och andra aktiviteter förutom våra bilar.

Rävgården drivs av fyra engagerade personer som gillar bilar och att ha roligt. Förutom Anders är Marcus Johansson, Sven Johansson och Anna-Maria Olausson de som tar hand slutna sällskap och ser till att ni får en oförglömlig dag med många skratt.

Rävgården har absolut nolltolerans vad det gäller alkohol innan bilkörningen för att du ska kunna köra säkert och lagligt. Alla byter om till militärkläder när de kommer, vilket gör att alla ser likadana ut och väljer sedan 4-6 olika aktiviteter som de vill prova på. Varje aktivitet tar cirka 30 minuter, så en hel dag tar mellan två eller tre timmar beroende på hur många saker du väljer.

Däck med människor i bakgrunden

Bilaktiviteterna är annorlunda bilkörning och här gäller det att du har koordinationsförmåga, kan tänka bakvänt och har bra samarbete med din körpartner. Exempelvis baksätesbilen som är ett kommunikationsäventyr med fartdåren fram och blindstyret bak eller hemliga bilen  som verkar lättkörd…Vrid ratten till vänster så svänger du till höger…

– Efteråt kan vi ordna med mat och dryck, kanske en musikquiz, kareokesång, dans eller en trubadur som avslutning på en perfekt dag med kompisarna, arbetskamraterna eller familjen, säger Anders.

Grävskopa

 

Text: Sabine von Borgstede

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad här.

Annons