Hälsa 21 aug 2019

Kolloidalt silver och Humiforte tar bort värk och botar infektioner

Array

För Ellinor Biörklund är kolloidalt silver anledningen till att hon håller sig frisk från halsont, infektioner och att tänderna är friska. Dessutom drabbades hon av svår värk strax under högra skulderbladet som hon fick botat genom att använda Humiforte Plus+. Hon har ett flertal vänner som använt kolloidalt silver för olika åkommor och som alltid kommit ut friska efter behandlingen.

Ellinor Biörklund bor i södra Frankrike, i den pittoreska byn Saint Raphael, på den franska Rivieran och när vi pratar så sitter hon i 25-gradig värme och lapar sol. Jag har ringt henne för att prata om hennes användande av Ionosil kolloidalt silver, Lignisul MSM och även Humiforte Plus+ från Ion Silver AB. Hon var nyfiken och började att använda kolloidalt silver för cirka arton år sedan och det började med att hennes väninnas katt fick en ögoninfektion som inte gick bort. Många dyra veterinärbesök senare så stod hon hopplös då det inte gick att få bukt med infektionen. Hon gick då till en hälsokostaffär i Stockholm och frågade om det fanns något för hennes katt.

Damen i affären sa då  — Ja detta har kommit in. Det visade sig vara kolloidalt silver. Hon droppade kolloidalt silver i kattens ögon och efter ett par dagar var infektionen borta. Då tänkte jag, detta måste ju vara något som vi kan ha stor användning för och sedan dess så har jag använt kolloidalt silver för att må bra, berättar Ellinor.

När hon känner att en förkylning är på gång eller bara har ont i halsen, så sprayar hon kolloidalt silver ner i halsen och då försvinner det direkt. Dessutom kan hon spraya i näsan för att förhindra förkylning och gurgla i munnen för att skydda tänderna. Dessutom har ytterligare en väninna använt kolloidalt silver när hon fick reda på att hon hade grå starr i ögonen. Hon droppade då kolloidalt silver i ögonen.

—Jag tror att på sex veckor så fick hon bort sin grå starr och jag droppar själv regelbundet i alla fall en gång om dagen för att förebygga detta, berättar hon. Ellinor tycker också att det är de egna och personliga historierna som är viktiga och som gör skillnad.

—Jag känner ju dessa personerna och vet att det som de säger är sant.

HUMIFORTE HJÄLPTE TILL ATT FÅ BORT VÄRKEN

När Ellinor skulle ut och resa för sex år sedan så råkade hon lyfta sin resväska fel och hon fick hemskt ont i en punkt under högra skulderbladet. Hon gick runt och bar på värken i sex år och försökte genom alla medel att få bort värken, men den kom alltid tillbaka. Då rotade Ellinor i sitt medicinskåp och där hittade hon två burkar med Humiforte Plus+, ett kosttillskott som bygger på humus- och fulvosyra, som hon genast började att ta. Det resulterade snabbt i att värken försvann. Hon har sedermera gjort ett uppehåll och värken har fortfarande inte kommit tillbaka.

—Alla dessa alternativa produkter har hjälpt mig och mina vänner så mycket. Jag förstår inte varför läkarvården inte vaknar upp och vill ta reda på hur människor kan bli friska utan traditionell läkarvård och läkemedel, säger Ellinor. Det fungerar verkligen, och läkare borde vara intresserade av varför, avslutar Ellinor.

 

Berättat för Linda Johansson, skribent, Villanytt.

 

Annons