Hälsa 19 sep 2019

Kolloidalt silver hjälper till att hålla sjukdomarna i schack när antibiotika inte botar

Array

En kämpe, det är det minsta man kan kalla Gullan Jonsson, 77 år, som efter problem med sin svanskota och rygg dessutom åkte på den ena urinvägsinfektionen(UVI) efter den andra. Det rörde sig om allvarliga UVI orsakade av E-colibakterier men även eksemutbrott. För att bli botad så fick hon antibiotika utskrivet men på grund av en överkänslighet i kroppen, så tålde hon enbart vissa sorter och många fabrikat gav henne svåra biverkningar. Hon åkte in och ut på vårdinrättningar för attförsöka hitta rätt medicin och i slutändan blev hon ändå inte hjälpt av antibiotikan. Läkare vägrade till slut skriva ut mer medicin. Hon stod tröstlös och kunde inte leva ett normalt liv, men då av en slump hittade hon Ionosil kolloidalt silver från Ion Silver. Efter att hon börjat dricka det, så förändrades allt.

-Det är ett tufft liv och man måste vara stark för att orka kämpa och stå ut och framförallt överleva, berättar Gullan för mig i en förtrolig intervju. Bara genom att höra vissa delar av berättelsen, så brister mitt hjärta itu, när man förstår att hon så många gånger stod ensam och kämpade mot en hel läkarkår. Det kunde röra sig om kanske tio läkare som yrkade på psykisk sjukdom, när allt hon egentligen sökte efter var en medicin som hon tålde för att kunna hålla sig frisk och leva ett normalt liv. Efter många års kamp och ett insjuknande som började redan 2011–2012, så har hon nu hittat en metod som hjälper henne och där hon också kan undvika operation så långt det går.

INGA BIVERKNINNGAR

-Jag fick reda på kolloidalt silver genom en slump i en hälsokostbutik. Jag var där för att köpa björkaska och andra alternativa naturmedel för jag stod hjälplös. Ingen antibiotika hjälpte, läkarna ville inte skriva ut mer och till och med mina vänner och bekanta sa till mig: Du måste ju lyssna på läkarna.  Det var så många som sa samma sak. Gullan fortsätter:

-Men jag tålde ju inte antibiotikan, ville bli frisk och ville kämpa mot mina besvär, så jag började dricka kolloidalt silver som en sista utväg och det har hjälpt mig så mycket! Jag får inga biverkningar, urinvägsinfektionen försvinner, E. colibakterierna likaså och eksemen blir mycket bättre! Jag är så lycklig, kvittrar Gullan.

Hon drabbades även av cryptospordiumparasiter i sitt kranvatten vilket ledde till häftiga magsmärtor och tarmbesvär. Efter detta renar hon alltid vattnet med kolloidalt silver.

SPRINGER TILL SJUKHUSET I ONÖDAN

Man kan förstå hennes lättnad då det inte var några ”lätta” biverkningar hon fick stå ut med från antibiotikan. Det var tungt att andas, hon upplevde klåda och illamående och en gång fick hon ett preparat utskrivet där hon fick hög hjärtklappning och tryck över hjärtat. Då var hon tvungen att ringa ambulans och komma in på sjukhus och så fick de ta bort den medicinen. Läkare började så småningom att prata om ”psykisk sjukdom” när de efter provresultat inte sett några infektioner, men det visade sig senare att urinproven inte genomförts på rätt sätt. Det har i journaler hävdats att Gullan ”springer till sjukhuset i onödan” när hon i själva verket led en helvetes smärta. Alla som har haft urinvägsinfektion någon gång vet hur det svider. Någon gång har hon varit på vårdcentralen, lämnat prov, fått höra att det var negativt, åkt hem, men blivit så sjuk att hon fått åka in akut igen. Först då konstaterar man E. colibakterier, vilket är livsfarligt att gå runt med.

-Jag är jätteglad att jag har hittat ett sätt där jag kan leva normalt och jag har inte känt några biverkningar alls av kolloidalt silver. Jag tar det när jag känner att det är ett skov på gång, med urinvägsinfektion eller eksem eller om jag håller på att bli förkyld. Då tar jag tre matskedar Ionosil, kolloidalt silver som jag sväljer tillsammans med rönnbär och c vitamin. På detta sätt kan jag hålla mig frisk och levande och det fungerar för mig. Jag kan inte prata för alla men detta har hjälpt mig. I vetenskapliga studier har man sett att kolloidalt silver förstärker antibiotikans effekt och löser även upp den biofilm som är orsaken till att återkommande antibiotikakurer ger upphov till snabbt återkommande besvär gång på gång.  Oavsett hur tufft livet är där ute, som vi alla vet att det är, så ge inte upp. Sluta inte kämpa, det finns en lösning! Avslutar Gullan.

 

Berättat för Linda Johansson, skribent, Villanytt.

 

Annons