Kvalitetsprodukter Kvalitetsprodukter
Fri frakt Fri frakt
Snabba leveranser Snabba leveranser
Hälsa 4 jul 2019

Kolloidalt silver får livet att fungera

Array

För Alex Hansell, 37, har livet alltid varit en utmaning. Ända sedan barnsben har hon lidit av sjukdomen EDS, som är en bindvävssjukdom som leder till mycket värk och infektioner och 2012 insjuknade hon tragiskt i en allvarlig lungsjukdom orsakad av mykoplasmabakterier. Efter flera kurer med antibiotika stod hon hjälplös, då infektionen inte försvann och samtidigt gav medicinen henne svåra biverkningar. Hon fick då rekommenderat att prova på att dricka elektrokolloidalt silver och även äta MSM i pulverform. Efter bara några dagars användning av båda produkterna började infektionen att avta och snart försvann mykoplasmainfektionen helt.

 Alex bor på Orust tillsammans med man och fyra barn och har jobbat inom sjukvården i 18 år, numera som personlig assistent på en 80-procentstjänst. Men det har inte alltid varit så enkelt för Alex på grund av sin sjukdom EDS som gör att kroppen inte tillverkar kollagen som den skall. Hon har även fått diagnosen ME, som orsakas av en inflammation i ryggmärg och hjärna och som resulterar i kronisk utmattning. För ett år sedan så var hon helt sängliggande tjugo timmar om dygnet, sjukskriven och orkade ingenting. Men hon har blivit bättre, tack vare att hon använder produkterna Ionosil elektrokolloidalt silver och Lignisul MSM från Ion Silver, något hon blev rekommenderad av en vän att prova. Hon var skeptisk till en början men märkte snabbt resultat och då ville hon naturligtvis fortsätta.

— Vi använder jättemycket MSM och silvervattnet använder vi ju hela tiden. Sedan så använder vi många andra produkter, som silverlinimentet men också silverdeo och silverlotion. Idag har jag ju blivit mycket bättre tack vare de här produkterna. De får ju verkligen bort infektioner och idag jobbar jag 80 procent. Jag behöver fortfarande vila och sova men jag klarar mig på ungefär 10 till tolv timmar om dygnet istället för 20, berättar Alex.

PROBLEM MED ANDNINGEN

Mykoplasman som tog över hennes lungor gjorde att hon knappt kunde andas och av antibiotikan fick hon IBS i sin tarm (Irritable Bowel Syndrome). Alex testade fyra olika slags antibiotika men magen slog bakut och hon blev bara mattare och sjukare, men sedan hon började att ta elektrokolloidalt silver,  så tog det bara två veckor så var mykoplasmainfektionen borta. Alex berättar att vården gjorde en odling och att inga bakterier fanns kvar.

—Det var ganska så påtagligt att det var silvret som hade tagit bort infektionen och när jag nämnde det för läkaren så blev de ganska så arga, för de tycker inte att man skall använda kolloidalt silver. Men de tyckte ändå att det var bra att vi hade fått bort mykoplasman, säger Alex.

Förutom henne själv har hon även sett det kolloidala silvret göra underverk för hennes son när han slog ut sina framtänder och fick en allvarlig infektion i tandköttet. Tandläkaren skrev då ut antibiotika men han visste också att Alex gav kolloidalt silver till sin son. Hon sa då så här till läkaren:

—Kan vi prova att köra på enbart kolloidalt silver och spara på tarmfloran?

Läkaren sa ja men betonade att de inte fick vänta för länge utifall att infektionen inte skulle ge med sig. Så de körde på med silvret i fem dagar, lät honom dricka någon matsked flera gånger om dagen och han fick även hålla kvar det i munnen och gurgla runt så att det verkligen tog. När röntgen sedan gjordes så fanns ingenting kvar av infektionen.

—Jag har verkligen letat efter lösningar och produkter för att få mitt liv att fungera. Det här är verkligen en produkt som fungerar och man skulle vinna så mycket rent hälsomässigt om fler bara visste, avslutar hon.

Berättat för Linda Johansson, skribent Villanytt.

 

Annons