Hälsa 17 jun 2019

Kolloidalt silver är en hälsosam lösning för kroppen

Array

När Sylvia Grop fick problem efter en njuroperation så fick hon häftiga magsmärtor och kände sig trött och sliten. Hon fick åka ambulans till akuten, visste inte anledningen men när man väl insåg att det var tarmfickor så hade tjocktarmen brustit och det blev en akut blodförgiftning med fyra dagar på intensiven. Hon fick fyra olika antibiotikadropp samtidigt som hon intog detta tillsammans med kolloidalt silver. 


-Jag tror inte att det är sant men det var kolloidalt silver som räddade mig och det var det som avgjorde att det inte blev operation och att det inte blev en påse på magen. Men allt börjar med pannbenet och sin egen vilja att läka och älska livet. Har man inte det måste man skaffa sig det, säger Sylvia.

Sylvia hade 1 liter Ionosil kolloidalt silver att tillgå och frågade i en facebookgrupp om kolloidalt silver om hur hon skulle inta det kolloidala silvret. Hon tog en matsked två gånger i timmen och det blev ingen operation. Efter fyra dygn kom Sylvia hem men problemen fortsätter. Man har inte varit tydlig med vad som var problemet och en läkare berättar tre månader senare, tar av sig läkarrocken och säger: Vi kan inte det här med tarmfickor, du får hitta ett alternativ som fungerar!

Men om du inte har förstått det förut och ingen har sagt det, så kunde du lika gärna ha dött vid blodförgiftningen i juni och problemen kvarstår så hitta något som fungerar!

Det var Sylvias ytterligare uppvakningssignal. För att inte hamna i samma läge igen och än värre då kanske dö, så gick hon tillbaka till sin affär där hon brukade köpa dryck med mycket näring och sedan såg hon till att äta mycket soppor, men även kolloidalt silver.

Och det livsavgörande var när hon träffade en kvinna vid namn Margot som hon berättade sin livs historia för. Sylvia förstod efter berättelsen att hon måste göra en helomvändning för att kunna överleva. Margot berättade om Hippocrates Health Institute i Florida och dit var Sylvia tvungen att ta sig.

ETT LIVSAVGÖRANDE BESLUT

Så Sylvia åkte på ett tre veckor långt Life-Changing program på Hippocrates institute i Florida.

-Man promenerar, cyklar och äter Raw Food och går på föreläsningar om hur hälsan hänger samman med psyket. Där säger de också något som jag alltid strävat efter: ”Find your Passion, Power and Purpose and Stay Positive” och på engelska var det så lätt. Efter fem veckor, femton kilo lättare och full med energi kommer jag hem och bara känner YEAYYYYYY, jag mår bättre!

Hippokrates kost, program och träning i kombination med kolloidalt silver är det som håller Sylvia vid liv och gör att hon mår bra. Så det kolloidala silvret i kombination med en helt växtbaserad kost botade det som antibiotikan misslyckats med. Genom att kombinera detta så mår Sylvia bra.

Text: Linda Johansson

Annons