Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Ekonomi | Husleverantörer 16 apr 2020

Klimatsmarta och närproducerade småhus

Familjeföretaget easy house har sedan starten 2010 levererat kundanpassade småhus som Attefallshus, fritidshus och friggebodar bland mycket annat till kunder, speciellt på Västkusten, Halland och i Stockholm.

Genom sin gedigna kunskap och långvariga erfarenhet av att bygga och rita hus är easy house ett tryggt val för kunden som önskar bygga sig ett mindre hus. Alla hus är kundanpassade och easy house hjälper dig genom hela processen från val av hus, läge, inredning, bygglov/anmälan och montering/byggnation.

– Vi har tagit fram vackra hus-serier av hög kvalité med stor valfrihet med ytskikt och inredning, säger Freddy Olsen, VD. Speciellt med inriktning klimatsmarta hus som är svensktillverkade.

easy house försöker handla så lokalt som möjligt och använder sig av lokala hantverkare. När en kund vill bygga ett systerhus till villan så som en friggebod, attefallshus eller ett fristående fritidshus hjälps de åt med att planera, titta på omgivningen, kommer med förslag och råd både vad gäller exteriör men också all interiör och färger.

– Vi vill ju att kunden ska känna att det blir rätt och att de tar bra beslut, säger Freddy. Vi är ju ingen webbutik, utan människor som vill vara nära kunden och bidra med all den kunskap och erfarenhet som vi genom åren samlat på oss.

Detta gäller för attefallshus.

Text: Sabine von Borgstede

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

 

Annons