16 apr 2019

Videoreporter

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker efter frilansande videoreportrar i regionerna Göteborg, Stockholm och Malmö med omnejd. Vi ger dig löpande uppdrag där du själv tar dig till kunder och förbereder manus, filmar och redigerar på egen hand.

Vi ser att du har relevant journalistutbildning samt några års erfarenhet av nyhetsarbete med dagsproduktion. Du bör ha en utvecklad förmåga att arbeta självständigt, kunna hitta och skapa intressanta nyhetsvinklar. I jobbet ingår att filma, redigera och att använda sociala medier.

Villanytt är en av landets snabbast växande gratismagasin. Vi uppdaterar våra läsare med inspiration, tips och trender från hela landet. Villanytt finns både som tryckt magasin samt digitalt. Vår ambition är att vara det självklara medieforumet både för läsare och annonsörer som vill nå ut till nya och attraktiva kunder.

Vi söker dig som…

har lätt för att kunna ta ny kontakt med människor och bygga relationer som nu känner att du vill utvecklas som människa och affärsman/kvinna. Du är en målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad, självgående och har hög arbetsmoral.

 

Sök tjänsten somVideoreporter

Anmälningsformulär

Sök tjänsten.

Andra lediga tjänster

Account manager

Som vår nya Senior Account Manager kommer du att arbeta med försäljning av målgruppsanpassad marknadsföring i våra forum där vi tar fram redaktionella koncept, reklamfilmer och olika former av marknadslösningar där vi bl.a. använder oss av sociala medier, digitala kanaler och traditionell print för att nå våra kunders målsättningar.

Läs mer

Spontanansökan

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker löpande efter nya härliga kollegor. Är du säljare, grafiker eller reporter och känner för att bli en del av oss? Skicka då in en spontanansökan så kanske du och jag ses. Jag hoppas vi hörs.

Läs mer