Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Kultur | Livsstil 23 okt 2018

Italiensk touch i Christmas Nights nya show

Array

För att få inspiration och skapa magi ihop är kvartetten Magnus Carlsson, Tommy Nilsson, Elisa Lindström och Sofia Källberg i Rom där passionen, kärleken till kultur och musik inte går någon förbi. Deras stora röster ska gemensamt bjuda publiken på en julshow av tradition, eget material och italienska toner.

På 23 platser med start i Karlskrona den 22 november turnerar de runt i Sverige för att nå alla som vill känna riktig julstämning och njuta av en sprakande, känslosamma nummer för att sedan avslutas den 22 december i Göteborg.

-Det är en ära att få arbeta med så stora röster och artister, säger Elisa Lindström från ett Rom som sakta vaknar. Min första sång jag lärde mig som liten var Luciasången på italienska och att få vandra omkring i Roms vackra arkitektur och lära känna de andra artisterna är mycket givande.

-Det kommer bli en magisk julshow, menar Tommy Nilsson, där alla kommer få en bit av julens toner, både på svenska o italienska.

Magnus Carlssons nya showkvartett kommer krydda julföreställning i år med italienska tongångar och blanda gamla och nya julsånger. En kväll att minnas, en kväll att avnjutas och en kväll komma i riktig julstämning inför Christmas Night.

Text: Christmas night

Annons