Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Inredning 22 apr 2020

Inredning med Truedeco.se inredningsblogg

Inredning går i vågor och just nu inreder vi gärna våra hem med beige, greige och pampas växer. Svenskarna är kända för att vara duktiga på inredning och vi undrar om det beror på att vi spenderar mer tid inomhus många andra länder?

Jennie driver inredningsbloggen Truedeco.se med fokus på kvalité till bra priser varvat med det trendigaste i inredningsväg och till design inredning. Jennie valde att starta en inredningsblogg för att hon brinner för inredning. Med lång bakgrund inom att blogga och kunskap inom marknadsföring bidrar till hennes trendkänslighet. Jag alltid varit noggrann med vad jag tar hem till mitt hem, jag har letat krukor lite för länge men nu har jag funnit dom perfekta.

Tankar kring inredning

På utgång:

Jag tror att vi snart inte kommer se så mycket sammet i vår inredning, vi ser mer naturnära material som väv, lin och struktur. Marmor marmor, det har vi sett mycket av på soffbord runt om och personligen känner jag mig klar med marmor.

 

På ingång:

Mer naturmaterial, lin och stentvättat tyg. Märks tydligt inom bäddning. Vi ser mer av rotting, vilket är tidlöst. Taklampor av tyg med knut, här kan man gör DIY om man vill. 

 

Favoriter på svenska inredningsmärken:

Stockholm design house var den varumärke jag valde att investera som första föremål som ung, lampan Block som numera är en klassiker och har än idag samma pris som då. Annars så uppskattar jag exempelvis Layered mattor och just nu letar jag efter ett nytt svenskt varumärke inom egyptisk bomull, jag vill investera hållbart och vackert material. Jag är inte den som byter ut min inredning för ofta.

 

Inredningsstil:

Mix mellan modernt och tidlös inredning, jag bor i sekelskifteslägenhet och jag älskar  rymden en högt tak ger. Jag undviker att över inreda och blanda material och färger för vilt, jag uppskattar feng shui. Jag har svårt för små mattor till vardagsrummet och jag är mycket för balans. Jag skulle inte säga att mitt hem speglar min inredningsstil på samma sätt som min inredningsblogg.

Jag har inte tillräckligt utrymme för det, men att blogga ger mig utrymme att drömma mig bort och jag går i tankarna att läsa en kurs inom inredning. Vore dröm att få arbeta mer med inredning online i framtiden.

Ta del av det senaste i inredning i Trudeco.se inredningsblogg.

Annons