Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Snickare 24 maj 2021

I det unika hittar du det vackra

I landet lagom följer vi gärna strömmen och sticker ogärna ut. Det gör oss dock inte mindre unika. Att söka det unika är att söka mervärde men också att hitta det vackra. Inte minst när det kommer till ditt hus.

Att köpa eller bygga hus kan vara den största investeringen du gör i livet. Att sedan vårda huset för all framtid är för de flesta en självklarhet. Möjligheten att bygga, bygga om och renovera ditt hus så att det blir lika unikt som du själv är oändlig. Patrik Kling på Klings snickeri slår gärna ett slag för det unika, både vad gäller kvalitet och design.
– Vi har lång erfarenhet av specialsnickerier av dörrar, portar och fönster och ser mervärdet det ger huset, säger han.

Allt går

Enligt Patrik går alla idéer att förverkliga. Rätt förutsättningar som kompetens om det unika samt bra materialval är ingredienser som gör processen enklare och säkrare.
– Ett tips är att ta med dig en skiss eller en bild av vad du vill åstadkomma, och också en skiss eller en bild av ditt hus som det ser ut idag, när du vänder dig till profession.

Något du sett och fastnat för behöver inte nödvändigtvis ge samma känsla på just ditt hus, menar Patrik.
– Fönster till exempel, handlar mycket om storleken i förhållande till ditt hus. Ett fönster på ett hus på en bild kan se helt annorlunda ut på ditt hus om förhållandena är olika. Ett professionellt öga ser det du själv kanske inte tänkt på. Fönstren är husets ögon och du vill att de ska sitta på rätt ställe och också passa just ditt hus.

Unik som i kvalitet

Att välja special- och måttbeställda fönster, dörrar och portar menar Patrik är ett sätt att säkerställa att du får kvalitet.
– Dessa är skapade för just ditt hus och dess förutsättningar. Bland det svåraste man kan göra är fönster och dörrar på grund av att de är extremt utsatta för väder och vind. För att kunna säkerställa den kvalitet både hus och du som kund förtjänar arbetar vi med absolut bästa material – sedan gör vi på rätt sätt helt enkelt.

Kvalitet är att investera

Att bygga, renovera och bevara ditt hus är att betrakta som en investering, menar Patrik.
– Ditt hus håller sig bättre, du får längre underhållsintervaller, och det höjer värdet på ditt hus. Allt förutsatt att du valt kvalitet, anpassat dina lösningar efter ditt hus och också anlitat profession för både tillverkning och montering.

Att tänka på:

Val av material

Anpassa till ditt hus

Anlita profession för tillverkning & montering

Text:  Jessica Roos Rahmquist

 

 

Annons