Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Ekonomi 2 nov 2021

Hyr en container som är anpassad utifrån dina behov

När du är mitt uppe i en renovering, transportering, rensning eller kanske en flytt kan det vara bra att se över möjligheterna för att hyra en container. Vi på MCR erbjuder ett brett utbud av containrar både till försäljning och till uthyrning. Att hyra en container är ett bra val när du behöver ett tillfälligt utrymmesbehov. Vi erbjuder moduler av containrar som kan hyras både separat eller som en komplett anläggning.

Hur länge du önskar hyra en container är helt upp till dig, vi erbjuder uthyrning både kortfristigt och under längre tidsperioder. Alla våra moduler av containrar som finns att hyra kan användas både som enskilda moduler och vid behov även i kombination med andra, gärna som en hel modulanläggning.

Containrar efter unika önskemål

Det är enkelt och smidigt att kombinera olika varianter av containrar och moduler. Anpassa helt

utifrån dina personliga önskemål och unika behov. Oavsett vad ditt ändamål än är, så har vi garanterat ett alternativ av container som passar just dig och dina behov. Givetvis finns vi också till hands för att ge dig personlig rådgivning i val av rätt container.

När du väl bestämt dig för att hyra en container så kan det innan ditt val av container vara bra att tänka igenom följande punkter:

  • Vad är det jag vill slänga i containern?
  • Var ska containern placeras?
  • Hur länge vill jag hyra containern?

Vi finns här för personlig rådgivning

Du kan enkelt beställa en offert från oss på MCR genom att besöka vår hemsida och därigenom klicka på den container som du är intresserad av och önskar hyra. Därefter klickar du på ”få en offert”. Kontakta oss gärna om du känner dig osäker kring val av container eller om du har någon annan fråga, vi hjälper dig mer än gärna med personlig rådgivning.

Kontakta gärna oss på MCR om ni vill hyra en container.

Annons