Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Handel | Livsstil 4 dec 2018

Holmens Herr har öppnat ny butik i Sisjön

Array

År 1964 förverkligade farfar Addi Gertler en dröm: en egen klädbutik. Lokalen var en 18 kvadratmeter stor, före detta mjölkbod. Den resande försäljaren av damkjolar blev stationär. Butiken låg då – precis som fram till oktober 2018 – på Hultmans Holme. I över 50 år servade Holmens Herr göteborgarna med välskräddade herrkläder från marknadens främsta varumärken på samma plats, men när trafikomläggningar och borttagna parkeringsplats gjorde det omöjligt för butiken att vara kvar i området, har flytten istället gått till Sisjön.

Hultmans Holme var inte ett område som tillhörde Göteborgs bättre kvarter och under disken förvarades därför alltid ett basebollträ. Dock förvandlades området mot en hälsosammare inriktning under årens lopp, och Hultmans Holme blev för göteborgarna det självklara valet för välskräddade herrkläder från marknadens främsta varumärken. Och nu när butiken flyttat till Sisjön, blir det enklare för kunder att snabbt och enkelt kunna köra till butiken och parkera gratis utanför. Och där personalen i butiken fortsätter att hjälpa till med sin breda kunskap och erfarenhet inom herrkonfektion och märkeskläder, och guidar dagligen kunderna om hur olika material kan matcha olika personligheter och tillfällen.

– I våra butiker hittar du ett brett urval av kvalitetskläder och accessoarer från svenska och internationella varumärken. Vi har två butiker i Göteborg samt en Webbshop där man för närvarande hittar ett urval av vårt breda sortiment. HUGO, Sand, Polo Ralph Lauren, BOSS, ETON, Tiger of Sweden, Samsøe & Samsøe. RM Willams med flera, berättar Niklas Gertler, VD.

Ett genomgående tema för Holmens Herr är gediget hantverk, fina material och tidlös design. På så sätt passar deras kläder för alla män, oavsett ålder och klädstil. Butiken anser att herrmode ska vara välgjort och snyggt, men samtidigt bekvämt. I det kompletta utbudet hittar du allt från kostymer till underkläder och Loungewear. Skulle favoritplagget inte passa perfekt, så har de skräddare på plats som gör ändringar, oftast medan du väntar.

Text: Linda Johansson

Annons