Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Bilar | Motor 6 maj 2020

Hjälper till med din bilservice i Göteborg

På Sisjöns Bilservice kan de verkligen sin grej när det gäller bilar och här finns över 30 års erfarenheter av bilservice i Göteborg. Allt från bilreparationer till felsökningar på bilar. Här utförs allt från motorreparationer, reparation eller byte av avgassystem och bromsbyten till justering av torkarblad, däckservice och mycket annat. Felsökningar med hjälp av motordiagnostik är en av deras specialiteter och där verkstaden självklart är utrustad med de senaste programvarorna.

På Sisjöns Bilservice i Askim hjälper personalen alltid till med ett glatt leende och här skall det vara enkelt att vara bilägare. Som kund vill de att man skall känna förtroende och att man lämnar sin bil i säkra händer. De utför såväl reparationer som förebyggande bilservice och däckbyten och här kan man även smidigt reparera sina däck och lämna dem på förvaring.

-Slå dig ner och njut av en kopp kaffe medan vi reparerar ditt trasiga däck, skiftar till sommar-/vinterdäck eller förser din bil med helt nya däck. Vi arbetar med den senaste tekniken och hjälper dig gärna med rådgivning när det gäller däck och allt du undrar kring din bil, säger Robert Rydberg, VD och ägare.

Verkstaden är specialiserade på Audi, SAAB, Skoda, Volkswagen, Volvo, Renault och Peugeot, men servar självklart de flesta märken som finns på marknaden. Dessutom är de också väldigt bra på MC-service!

Varför inte passa på att ta del av deras fina bilservice? Här servas bilen kontinuerligt för att förebygga eventuella fel och skador. Du behöver med andra ord inte göra ett återbesök hos bilprovningen efter reparationen av din bil. I bilservicen ingår bland annat kontroll av bromsbelägg och batteri, justering av torkarblad och påfyllnad av kylarvätska, olja och spolarvätska, med mera.

-Vänta inte för länge med att kontakta oss bara. Det är viktigt att ta hand om sin bil! En bil måste tas hand om och vårdas, för att den skall må bra och fungera! Precis som oss människor, ler Robert.

Linda Johansson

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad här.

Annons