Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Värme/Kyla 20 maj 2020

Hindås maskin & entreprenad borrar för ditt vatten

Vatten är en livsviktig ingrediens för vårt välbefinnande och hälsa. När det inte finns kommunalt vatten dragit till ditt hus kan Hindås Maskin & Entreprenad hjälpa dig att borra en egen brunn.

Med lång erfarenhet inom brunnsborrning startade Sebastian Jonsborg 2016 sitt företag med fokus på att borra för vatten och bergvärme.

Hindås Maskin & Entreprenadvänder sig både till företag och privata kunder och utgår från Hindås men jobbar i hela Västra Götaland. Med nya, smidiga maskiner, som tar sig fram överallt, kommer Hindås Maskin & Entreprenad till dig för att borra, monterar pumpar, tankar och filter, och om det behövs, gräver fram till huset och tar vattenprover och servar din brunn. De behöver komma in på en villatomt utan att förstöra. En komplett firma för allt inom borrning.

Jag lägger ofta upp bilder på mitt Facebook och Instagramkonto så att mina kunder och andra kan se och kommentera mitt arbete, säger Sebastian Jonsborg. Det gör att jag måste utföra ett bra jobb varje gång och samtidigt få nöjda kunders åsikter.

Sebastian klarar arbetet tillsammans med en anställd och sin sambo som back-up med pappersexercis. Han brinner för vatten och tycker att det är viktig med god kvalitet av vatten och att anläggningen blir ordentligt gjord och håller länge.

Att borra en brunna kräver rätt placering och borrteknik, säger Sebastian. Detta för att få vattenmängd efter dina behov.

Vi tar även hänsyn till de lokala förutsättningarna som finns, säger han.

För dig som vill hålla nere energikostnaderna kan bergvärme vara ett alternativ. Hindås Maskin & Entreprenad utför även sådan borrning med samma goda kvalitet och kunskap.

Text: Sabine von Borgstede

 

 

FB: Hindås maskin & entreprenad

Instagram: hindas.entreprenad

 

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

Annons