Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Homestyling | Inredning 19 nov 2018

Helheten sitter i detaljerna

Array

Calixter är hemsidan för dig som letar efter helheten till ditt hem. Hos Calixter hittar du det senaste nytt inom dekoration och inredningsdetaljer. Till alla produkter erbjuds det vackra miljöbilder och tips på hur du själv kan skapa en harmonisk miljö att vistas i. Tyra Matsdotter jobbar som homestylist, i sitt yrke besöker hon väldigt många hem, hon ser hur stor skillnad det gör när man får till rätt inredningsdetaljer, de lyfter ett helt hem till en ny nivå.

– Oftast är vi är dåliga på att lägga det lilla extra i detaljerna när möblerna är klara, vilket gör att hemmet har så mycket mer potential kvar som vi vill uppmana till, säger hon.

Calixter grundades 2017 och bakom hemsidan finns tre stycken kunniga personer inom inredning, marknadsföring och IT. De brinner för en vacker helhet där det inte bara räcker med en enkel bas av möbler, utan med rätt kombination av inredningsdetaljer kan fantastiska hem skapas.

– Det är de små detaljerna som gör den stora skillnaden, berättar Fredric Lindqvist, VD. Det beror på var du ställer sakerna och hur du kombinerar dem.

– Jag tror på en personlig kontakt med alla våra kunder oavsett hur situationen ser ut. Om det är något som har gått struligt till i leveransen eller om någon som har beställt fel och vill göra ett återköp. Det är alltid det lilla extra som vi tror gör den stora skillnaden i slutändan, förklarar Baldvin Ahlander, medgrundare och E-commerce manager.

Calixter har även ett Instagramkonto där många följare inspireras av deras bilder. De väljer själva ut vilka produkter och varumärken de tar in och väljer gärna små uppstickare som du som kund annars inte hittar. Det ska passa ihop med varandra och vara guldkornen i inredning.

– Många kunder köper ofta flera produkter samtidigt, säger Fredric, de ser en miljöbild och väljer hela idén till sitt hem.

Text: Sabine von Borgstede

Annons