Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Hälsa | Livsstil 5 sep 2018

Hel med energibalansering

Array

Många är vi som ibland känner oss ur fas, lite trötta och obalanserade. Anna Thorlund känner av andra människors energier väl och hjälper dig gärna att komma i balans och hitta rytmen.

Redan i unga år upptäckte Anna att hon kunde känna in andras energier och hur de mådde. Intresset växte och hon har under många år utbildat sig inom olika alternativa behandlingar för att kunna göra sin naturliga gåva rätta.

-Jag är här för de som vill ha min hjälp och som är intresserade, säger Anna. Människan är inte en maskin utan en komplex energivarelse som fungerar både på den fysiska och subtila nivån.

AnnaOnlight jobbar även med att nätverka lokalt och globalt för att öka medvetenheten och minska plasten i våra hav. Dör haven, dör planeten. Anna arbetar på distans med sina energibalanseringar som är en del av vibrationsmedicinen. Hon förbereder sig länge och väl inför varje klient för ett optimalt resultat och för att kunna läsa av energin mer detaljerat. Hon ser på klienten ur ett energiperspektiv och möblerar om energierna så att klienterna kan komma i balans, få harmoni och känna sig lättare.

Text: Anna Thorlund / Sabine von Borgstede

 

Annons