Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Livsstil | Resmål 14 jan 2020

Golfresor till Portugals dolda ö-pärla

Portugal har kårats som det bästa reslandet i Europa, och resebyrån FolkeFerie.se har hittat ett unikt och vackert hörn av det populära landet.

Hösten 2019 kårades Portugal till det bästa reslandet i Europa vid Danish Travel Award, och turister vallfärdar till det populära landet. Men långt bort från massturism och stress, har FolkeFerie.se hittat Portugals orörda semesterparadis, ön Porto Santo. Den vackra lilla vulkanön ligger endast 43 km. från den mer välkända semester-ön Madeira, som är ett populärt resmål för många svenskar. Porto Santo lockar med gyllene sandstrand, enastående natur, läcker wellness, ett avkopplande tempo samt golf i absolut särklass. Redan uppifrån luften ser du öns enastående dragplåster; den 9 km. långa, gyllene stranden med silkeslen sand och det djupblå, mineralrika havsvattnet, som används i terapi- och spa-behandlingar. Bakom stranden väntar storslagen natur med spektakulära utsiktspunkter, vackra vandringsrutter, dolda bukter, idylliska byar och bostaden som huserat sjöfararen Christoffer Columbus.

Skäm bort dig själv med avkopplande semester i läckra omgivningar

FolkeFerie.se har förmånen att kunna erbjuda ett helt unikt paket, vi är dessutom den enda researrangören som erbjuder direktflyg Köpenhamn-Porto Santo T/R! Enligt Mikkel Lind, Marketing Manager hos FolkeFerie.dk, är ön det perfekta resmålet när man vill kombinera blå himmel och avkoppling, med aktiviteter och upplevelser. ”Porto Santo’s korta avstånd och milda klimat, gör ön perfekt till att uppleva öns många utomhusaktiviteter och sevärdheter. Vill du hellre koppla av vid strandkanten, finns det rik möjlighet eftersom flera av våra hotell är placerade på första parkett till stranden. Vad semestern ska innehålla, kan våra gäster i lugn och ro besluta sig för efterhand”.

Få en massa gratis aktiviteter inkluderat – obegränsad greenfee på 18-håls mästerskapsbana, Thalasso Spa, tennis, lånecyklar och mycket mer!

Läs mer och boka på folkeferie.se/villanytt

——————————————————————————-

Därför ska du resa med FolkeFerie.se 

FolkeFerie.se är en del av FolkeFerie.dk, som är en av Danmarks äldsta och mest väletablerade researrangörer. Hos FolkeFerie.dk gör vi vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar, och det har vi gjort sedan starten år 1938.

—————————————————————————————

Våra tidigare gäster reser gärna till Porto Santo igen:

”En underbar liten genuin ö, ett hotell med så mycket att göra och njuta av, god mat, trevlig personal, bra golfbana, rekommenderas.”

”Porto Santo är en trevlig ö med en helt fantastisk strand. Klimatet är perfekt både för golf och bad. Trevliga människor och bra service. Hit åker man gärna igen.”

”En pärla med allt i golf, fantastiskt bad, boende, mat och en underbar befolkning.”

”Sammantaget en av de bästa och mest prisvärda golfresor vi gjort.”

”En mycket prisvärd resa. Många gratisaktiviteter ingår i grundpriset. Utmärkt hotell med god mat och bra service! Trevliga reseledare och utmärkt informationsmaterial. Vi reser gärna till Porto Santo igen!”

 

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad här.

 

Läs mer på Boverkets hemsida om bygglov för trädäck eller altan här.

 

Annons