Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Husbilar/Vagnar | Motor 24 mar 2020

Husbilar och husvagnar under Fritidscenters flagga

Populära Campea i Falkenberg och Malmö ingår sedan tidigare i samma kedja som välkända Fritidscenter, i Göteborg och Trollhättan. De fyra anläggningarna har länge varit självklara utflyktsmål för de som sökt Husbilar och husvagnar. Men, för att förtydliga den trygghet och service som kunderna kan avnjuta på fyra västsvenska orter, så enas de nu under samma namn och profil: Fritidscenter.

Fritidscenter i Göteborg, Trollhättan, Falkenberg och Malmö utgör härmed ett av de allra största namnen på husbils- och husvagnsmarknaden. VD:n Tommy Wilhelmsson, förklarar gärna den ökade smidigheten för kunderna:

–Dels så är det nu lättare att hitta oss med den gemensamma hemsidan och identiteten i sociala medier. Dessutom så är alla fyra fritidscenter gemensamt ansvariga, så kunden kan fritt välja närmaste ort för att få smidig service i sitt ärende. Och alla som letar husbil eller husvagn kan se vårt totala utbud och dagsaktuella lager, av både nytt och begagnat, på samma webbplats.

Störst på Kabe och Adria

Fritidscenters fyra anläggningar kommer även i fortsättningen vara Nordens främsta återförsäljare av nya Kabe och Adria, samt ha välfyllda butikshyllor med tillbehör från bland annat Kama.

–Vår styrka och stabilitet medför ökad trygghet och tillgänglighet för kunderna. Jag tror de flesta ser vår ständiga utveckling som en garanti för att vi gör rätt. Vi är extremt stolta över att så många kunder blir våra vänner och bekanta, för att de återkommer efter några år för nyköp eller byten.

När vi blickar ut över Fritidscenter på Tagenevägen i Göteborg, finns det ingen tvekan om att våren är i antågande. Anläggningen är full av nya och begagnade husbilar och husvagnar, och de entusiastiska besökarna njuter under sonderingen bland de skinande campingfordonen.

För den som drömmer om att skaffa sin första husbil har Tommy ett tips:

–Det finns många husbilar att välja på, även om du bara har vanligt B-körkort, och var inte rädd för att välja en stor. För det är så mycket lättare att lära sig köra en stor husbil, än att lära sig leva och semestra i en alldeles för trång.

Text: Tom Swales

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Detta gäller för attefallshus efter den 31 mars 2020.

Annons