Hälsa | Livsstil 23 jan 2019

Friskare med silver

Med hjälp av lite stöttning av god kost och levnadsstil är vårt immunförsvar oerhört starkt, men idag påverkar vi vår kropp och sinne med läkemedel, stress, ensidig kost, vaccinationer, luftföroreningar och strålning, menar Ninni Britasdotter, så att kroppen inte har en chans att värja sig. Ninnie har redan som ung haft en vetskap om att kroppen är fantastisk på att läka alla jordens sjukdomar om den får chansen att göra det utan andra störningar.

– För ca 20 år sen kom jag i kontakt med kolloidalt silver via en arbetskamrat, berättar Ninnie. Över en lunch berättade hon om detta medels omfattande användningsområden. Jag var delvis skeptisk för jag tyckte att om det nu är så fantastiskt, varför finns det inte på varenda vårdcentral eller varför kan man då inte få det på recept, frågade hon sig? Mina kunskaper i detta avseende var betydligt mindre då.

Det jag lärde mig var att silvret hade varit ett registrerat läkemedel fram till 1947 då penicillinet kom på bred front. Det skulle dröja ytterligare ett antal år innan jag på allvar började titta närmare på kolloidalt silver och efter att jag hade läst in mig på det, var jag fast besluten att börja använda det, säger hon. Sagt och gjort. Hon har nu använt det varje dag i många år och un-der denna tid har hon haft en enda förkylning.

Kolloidalt silver är bakteriedödande och eliminerar även virus, svamp, parasiter, renar kroppen från gifter och ger den möjlighet att göra sitt jobb optimalt, menar hon. När vinterkräksjukan härjar som värst, tar man ca ½ dl kolloidalt silver i ljummet vatten och dricker i ett svep, förkunnar Ninnie. Kan man inte få ner det, sprayar man oblandat kolloidalt silver i munnen upprepade gånger om dagen tills man kan svälja igen utan att kräkas. Användningsområdena är så enorma att jag inte kan ta upp allt här, men det som är viktigt att veta är att man kan aldrig överdosera kolloidalt silver, menar hon.

Det finns inga biverkningar registrerade någonstans. Tar man antibiotika så förstärker kolloidalt silver effekten. Man kan helt riskfritt ge det till barn. Produkten består faktiskt till 99.999% av rent vatten. Djuren mår bra av att få en skvätt silver. Själv gav jag min katt varje dag. Han fick välja mellan vanligt vatten och silver i olika skålar. Han tog silvret varje dag, tills han somnade in vid 22 års ålder. Om jag hade kunnat hade jag velat ge en flaska till varje människa på jorden, säger hon.

 

Text: Sabine von Borgstede

Annons