Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Kultur | Livsstil 9 maj 2018

Förstklassig underhållning

Skratten är många och energin är hög när jag träffar Anna Brygård och Jesper Ax, den musikaliska och sköna duon som utgör The Entertainment. Med gedigna bakgrunder inom krogshow, musikal och kärlek till underhållning ända sedan barnsben hos de båda, bygger de upp en musikupplevelse utöver de vanliga, och med en bred repertoar. Bokar du duon till nästa företagsevent lär du inte bli besviken!

 Vår styrka är vår värme och tillgänglighet. Vi ser verkligen vår publik och har roligt tillsammans. Det märks så tydligt när det kommer från hjärtat.

Vi anpassar oss egentligen till det mesta och har gjort nästan allting, i princip. Kan vara allt ifrån humoristiska konferencierer, leda musikquizz, framföra show med koreografi och klädbyten, till stämningsfull sång på vigslar, rockshow på efterfesten, eller större tillställningar hemma i trädgården. Vi tar in fler artister vid större uppdrag, och alla med gedigen bakgrund inom branschen. Om ni som företag vill ha en speciell musikgenre eller inriktning på festen finns flera alternativ att välja mellan.

-Vi kan erbjuda schlager, abba, rock, country, musikal, svenskt, från 50-tal till nutid och mycket mer.

De båda träffades genom en musikalförening 2004 och har sjungit tillsammans sedan dess. Framförallt får de mycket feedback på att de ser ut att ha så kul tillsammans på scenen och att de riktigt strålar ihop!

-Det kommer alltid fram folk efteråt och säger –Åhhhh, det här var det absolut bästa vi upplevt! berättar Anna, och det är verkligen kul! Det är inte många jobb där man får så mycket glädje och uppskattning.

Jesper berättar om att de roligaste spelningarna ibland är de som inte blir som det är tänkt.

-Vi var inbokade på ett jobb där vi skulle ha en uppbyggd scen, men det slutar med att vi hamnar på golvet, i en hörna, i en liten personalmatsal och fick byta om i ett anslutande kontorslandskap med folk som fortfarande satt och jobbade. Men jäklar vad bra det blev! Vi bara öste på, ut i publiken och de skrek av förtjusning!, berättar Jesper.

-Men vi har gjort större evenemang också. Jag har körat bakom Peter Jöback, Helen Sjöholm och Tommy Körberg i ”I love musicals” och Anna har körat bakom Martin Stenmarck, Dave Bickler (Eye of the Tiger) och medverkat i en Abba- tribute- turné i USA och Chile. Jag har också jobbat som showartist på Gran Canaria i flera år, och även några år på Cabaret Lorensberg. Att underhålla människor är det absolut bästa vi vet!, berättar Jesper.

Skulle du vilja boka The Entertainment till nästa företagsevent? Gå in på www.facebook.com/theentertainmentgbg

Text: Linda Johansson

Annons