Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Larm/Säkerhet 2 okt 2018

Företaget som sätter säkerheten i fokus

Array

BeslagsGruppen är ett familjeföretag som har varit verksamma i över 60 år. De arbetar för att du ska känna full säkerhet med dina beslag oavsett om det gäller standardprodukter eller säkerhetsprodukter.

– Under företagsnamnet BeslagsGruppen har vi funnits i drygt 20 år, så det finns en lång historisk kompetens inom företaget som har resulterat i ett antal framgångsrika produkter, säger Thomas och Anders Norrman, som i dag framgångsrikt äger och driver företaget.

Produktsortimentet består främst av produkter till fönster och fönsterdörrar. De mest populära produkterna är de av SBCS godkända säkerhetsbeslagen fönsterlås 750, låshandtag 293 och 790. Det säljs även mycket av spanjoletthandtag av varierande design.

– Vi har även andra kompletterande produkter i vårt sortiment såsom dörrögon, dörrspärr och vädringsbeslag. Våra kunder är i huvudsak grossister och låssmeder samt byggföretag men det finns även en del nischkunder som uppskattar våra produkter.

Trots hård konkurrens har företagets produkter ett gott renommé på marknaden, tack vare hög kvalité, säkerhetsnivå och prisvärde.

– Säkerhetsbranschen är en spännande bransch som ser till att öka tryggheten för individer i ett allt oroligare samhälle.

Produkterna inom företaget är i ständig utveckling och här har man inte enbart fokuserat på säkerheten utan att det även ska vara enkelt att montera.

– De flesta av våra kunder anser våra produkter vara de absolut enklaste och snabbaste att montera, även för de som kanske inte är jättehändiga. I dag finner man BeslagsGruppens säkerhetslösningar i till exempel privata hem, skolor, kontor, butiker, restauranger och företag.

– Vi tittar hela tiden på den nya säkra lösningar som ska tillgodose kundernas krav och behov.

Text: Fanny Olsson

Annons