Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Få komplett hjälp vid en flytt

Att ta hjälp vid en flytt blir allt vanligare

Fixkalle.se är inte bara en städfirma Stockholm utan en firma som utför tjänster som flytt, montering, städ och installationer för att nämna några.

Att hitta pålitliga och professionella experter inom dessa områden är inte alltid så lätt. Man letar på nätet för att hitta information om städfirmor i Stockholm och det finns många riktigt bra städbolag som till exempel Flyttkalle, de erbjuder inte bara flytthjälp utan utför också flyttstädning. 

 

Tidskrävande process

Om du någonsin har behövt hjälp med en flytt så vet du också att det kan vara stressigt och tidskrävande. Ett städföretag som har en komplett service med flera olika tjänster och inte bara städhjälp är ofta det bästa. Det är många moment i en flytt och inte bara städ att tänka på, och kan man då överlåta alla moment till ett och samma städföretag är det en ultimat lösning.

Att städa en lägenhet efter att man har tömt den är nödvändigt. Det är också det sista man gör innan man lämnar över nycklar till nya ägare. Det viktigt att den flyttstädning man utför blir godkänd för att få tillbaka eventuell deposition. 

Några skäl att boka hjälp av en städ firma kan vara.

 

  • Bred kompetens och erfarenhet
  • Professionell service
  • Flexibilitet
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Enkelt att boka

Bred kompetens och erfarenhet.

Fixkalle har lång erfarenhet inom branschen och har i många år byggt upp en stabil och proffsig firma. Den expertis de har inom flytt, städning, montering och installationer är ovärderliga. Oavsett om det rör sig om en flytt till en ny bostad, en grundlig flyttstädning, montering av möbler eller installation av vitvaror så kan du lita på att jobbet blir utfört på bästa sätt. Pris på det som ska utföras finns det information om på hemsidan och alla priser är konkurrenskraftiga. Begär en offert på en punktinsats eller ett paketpris.

Professionellt och pålitligt team.

Ett team med välutbildade och erfarna yrkesmän står klara att leverera service av högsta kvalitet till sina kunder i Stockholm. De är noggranna, pålitliga och jobbar effektivt för att säkerställa att dina behov och förväntningar uppfylls. Med den nöjdhetsgaranti som följer med när du bokar så kan du vara trygg på att uppdraget utförs på bästa sätt.

Flexibilitet.

Alla kunder har olika behov och varje situation är unik. Det är viktigt att alltid sträva efter att vara så flexibel som möjligt för att möta de specifika krav som ställs. Det kan vara att tiden för uppdraget är viktig eller att en kund behöver hjälp med kort varsel. Detta försöker Fixkalle att göra sitt bästa för att lösa så att det passar in i kundens tidsschema och kan erbjuda hjälp när det behövs.

Konkurrenskraftiga priser och enkel bokning.

Idag är det viktigare än någonsin att erbjuda konkurrenskraftiga priser när det blir dags för kunden att boka en tjänst i Stockholm. Service av hög kvalitet till överkomliga priser är något vi jobbar med kontinuerligt. Alla vill ha valuta för sina pengar utan att kompromissa med kvaliteten. Det är enkelt att boka en tjänst med oss. Ring oss eller använd er av formuläret på hemsidan. Ny kund eller återkommande, det är alltid vårt nöje att stå till er tjänst. Annons