Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | Homestyling | Inredning | Kök 18 sep 2018

Få experttips om hur du inreder ditt kök på bästa sätt

Array

Mija Kinning håller föreläsning hos köksleverantören Ballingslöv. Missa inte detta fantastiska event som går av stapeln den 20 oktober i Ballingslövs Göteborgsbutiker, Västra Frölunda, Mölndal och City. Och väl på plats har du också en möjlighet att kika extra noga på Ballingslövs oerhört breda kökssortiment, från det traditionella köket till det mer exklusiva. Hos köksleverantören finns kök för alla smaker och här kan du enkelt finna köket du alltid drömt om.

-Köket är husets hjärta och den centrala delen där alla samlas. Det är där man äter, barnen gör sina läxor och man lever livet. Köket skall förstärka människors personlighet, säger Mija.

Mija Kinning är ett ansikte man känner igen efter många år som programledare i tv-programmet Bygglov och till Ballingslöv kommer hon den 20 oktober för att prata inredning, trender och styling. Mija kommer under sin föreläsning ge inspiration till hur du kan inreda ditt kök på absolut bästa sätt, efter just dina önskningar och behov. Här får du också chans att mingla med den kända inredaren och ställa frågor.

-Mija kommer även att dela med sig av olika inredningstips och idéer för hela hemmet och vill du få expertråd och massa inredningsinspiration är detta ett event du inte skall missa, säger Richard Fogelqvist, marknadskoordinator, Ballingslöv Frölunda. Ballingslöv är köksleverantören som tillverkat kök i nästan 90 år. Med produktion i den skånska möllan och orten Ballingslöv, är företaget i framkant vad det gäller högkvalitativa produkter och en innovativ köksdesign och här får du expertråd av kunnig och engagerad personal. Ägare till Ballingslöv är genuint göteborgsk, familjen STENA och i Göteborg finner du Ballingslöv på tre olika platser, i Västra Frölunda, City och Mölndal.

SHOWROOM SOM INSPIRERAR

Passa också på att spana in deras stora och inspirerande showrooms där de tre butikerna visar cirka 45 stycken olika köksmiljöer med allting från det traditionella köket till det mer exklusiva. Här finner du också det moderna köket eller kanske ett lantligt och allting du behöver, vare sig du vill investera i ett helt nytt kök eller bara renovera om. Hos Ballingslöv finner du också ett brett sortiment av badrumsmöbler och även fantastiskt fina skjutdörrar och garderobsmöjligheter.

-Du får en fantastisk helhet i våra showroom och där du kan se hur hela köket är uppbyggt. Du kan se hur färger och material klingar med varandra och lättare föreställa dig hur det skulle passa i ditt hem, berättar Staffan Andersson, VD och ägare, Ballingslöv Mölndal.

ENKELT ATT BOKA ETT MÖTE

När du fastnar för ett speciellt kökskoncept och vill veta mer är det enkelt att boka ett personligt möte med en säljare i någon av butikerna. Under mötet kan du ställa alla de frågor som du har rörande ditt nya kök och där kan ni även tillsammans gå igenom er budget och börja utföra en plan över köksinköpet. Något som underlättar är om du tar med dig ritningar och även mått på köket, för då kan säljaren enklare hitta exakt den typ av kök som matchar med dina önskningar. Det finns många enkla sätt att boka ett möte hos Ballingslöv.

-Du kan göra ett personligt besök i våra showroom och där boka upp en tid, eller så kan du boka en tid online, och det brukar finnas lediga tider varje dag. Så fort vi ser att en kund gjort en bokning så ringer våra säljare upp kunden, berättar Helge Axelsson, Vd och ägare Ballingslöv City.

KÖKSKONCEPT FÖR ALLA GENERATIONER

Det finns så många spännande kökskoncept hos Ballingslöv. Exempelvis köksserien Selected Oak där man på ett lekfullt sätt byggt ett modernt kök av ek. Spana in de massiva skiktlimmade köksluckorna Wood, i mattlackad vitpigmenterad ek eller luckan Gastro, en massiv lucka med ram och spegel i samma material. Och här finns kök som passar alla och man kan se att köken uppskattas och beundras från en generation till en annan.

– Vår styrka är våra återkommande kunder, där en kund som är så nöjd med sina tidigare kök, köper sitt tredje kök hos oss. Vi har också jättemånga föräldrar med sina barn som har kommit hit och det har fungerat så bra hemma, så att barnen också vill ha ett kök från Ballingslöv, berättar Anders Henriksson, VD och ägare, Ballingslöv Frölunda.

 

Föreläsning med Mija Kinning den 20 oktober 2018 hos Ballingslöv

Här är hålltiderna för hennes event:

Ballingslöv Frölunda klockan 10.00 till 11.00 och till föreläsningen kommer det att bjudas på frukost och lättare tilltugg

Ballingslövs Citybutik klockan 12.30 till 13.30 och där butiken bjuder på lunch och lättare tilltugg i samband med Mijas föreläsning.

Ballingslöv Mölndal klockan 15.00-16.00 där det tillsammans med föreläsningen bjuds på Afternoon-Tea och lättare tilltugg

Du anmäler dig enkelt genom att klicka in på Ballingslövs hemsida, välj den butik du vill gå till, och anmäl ditt intresse!

 

Text: Linda Johansson

Annons