Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Fritid | Handel | Livsstil 30 mar 2022

Ett tackkort säger mer än tusen ord

Har du svårt att formulera det perfekta tackkortet – efter bröllopet, dopet eller studentmottagningen? Säg det med en bild. Ibland är det enklare att uttrycka känslor med ett tackkort där fotot förstärker din uppskattning och tacksamhet.

Tackkort för student, konfirmation och födelsedagar

Studentdagen är för de allra flesta unga den största dagen dittills. Plugget är över och frihetskänslan bubblar i hela kroppen. Familj, vänner och bekanta dyker upp för att fira studentexamen. Det är väldigt uppskattat att skicka ett kort som tack till alla som visade sin kärlek denna betydelsefulla dag. Personliga tackkort är naturligtvis även mycket uppskattade vid konfirmation, födelsedagar och andra roliga tillfällen värda att fira.

Tackkort dop, begravning och kondoleanskort

Ett tackkort från det nydöpta barnet är ett gulligt sätt att visa sin uppskattning till alla som välkomnat den lille till världen. Något som också är populärt är tackkort vid begravning till alla släktingar och vänner som visade sin kärlek till den framlidne genom att närvara på minnesstunden. Är du inbjuden men inte kan närvara vid en begravning eller jordfästning? Då kan det vara en bra idé att skicka ett kondoleanskort, kanske med ett fint foto på dig och den bortgångne tillsammans från tiden när det begav sig.

Tackkort för bröllop och fest

Vid vigsel och fest ska det inte hållas igen. Kvalitet och stil är A och O. För dekorativa bröllopsinbjudningar och personliga festinbjudningar rekommenderas vikkort i stående eller liggande format perfekt. Tackkort efter bröllopet och bröllopsfesten är också en viktig del i hela vigselplaneringen, och ett av de roligaste inslagen (framförallt när man hittar fototackkortet trettio år senare).

Så kallade urklippskort som tackkort ger utlopp åt kreativiteten. Om du använder någon av de många designmöjligheterna för att skapa ditt konstverk, kan du ta hjälp av klistermärken och andra roliga detaljer. Online kan du framställa fantastiska tackkort som är lika unika som dig och din tillställning.

Sommar, sol och sand mellan tårna

Har du och familjen lånat någons stuga på semestern? Skicka ett roligt tackkort med hela gänget framför huset. Kreativa hälsningskort och fyndiga semesterhälsningar till vänner och bekanta är alltid kul att ge.

Kollegor vi minns

Har du avtackning för en kollega? Inget är roligare än att ge bort ett tackkort med foto från den där roliga jobbresan ni gjorde tillsammans. Eller ett tackkort med gruppfoto på hela jobbgänget.

Ett förlåt betyder så mycket

Har du trampat någon på tårna? Bokstavligt eller metaforiskt. Då kan ett förlåtkort vara på sin plats, tillsammans med några väl valda ord. För naturligtvis kan tackkort även användas som förlåtkort.

Så här gör du snygga och kreativa tackkort

Hos myFUJIFILM har du möjligheten att designa och beställa personliga hälsningskort med dina favoritbilder. Välj bland över 200 designmallar, infoga dina bilder och skapa unika hälsningskort.

Ladda upp dina digitala foton på myFUJIFIM.se och börja skapa dina egna tackkort, inbjudningskort, studentkort, gratulationskort, förlåtkort med mera. Använd dina egna foton i mobil eller digitalkamera, skriv din egen text direkt i verktyget på sajten och välj mellan flera olika inramningar för att skapa tackkorten precis som du vill. Självklart ingår ett kuvert till varje kort och du kan välja olika motivbilder för varje kort.

Framkalla och förstora foton, skapa tackkort, förlåtkort, fotokalender, vikkort, fotoböcker och mycket mer på myFUJIFILM.se.

Annons