Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Byggnation | Dörrar | Fönster | Snickare 13 maj 2020

Ett djärvt glasmästeri med stil

Råda Glasmästeri i Göteborg har lång erfarenhet av allt inom glastillverkning. De älskar sitt material och vill gärna ha utmaningar och svåra projekt.

Råda Glas AB grundades 1975 och har sedan dess tagit uppdrag av alla de slag inom glas. Det är ett hantverk som de behärskar med stor kunskap, känsla och engagemang.

– Vi jobbar väldigt brett inom vår bransch. Små skärordrar till den stora entreprenaden, säger Henrik Karlsson. Helst svårt och utmanande där vi får vara med tidigt i projektet och styra design och funktion.

– Vi älskar helt enkelt vårt material och att få vara kreativa med det, säger han. Dussinjobb som glasreparationer och så vidare utför vi såklart också. Men får vi välja så är det nybyggnation med spännande lösningar som är favorit.

Det har gett Råda Glas AB möjlighet att utför många specialobjekt såsom villautbyggnader, fönster, skjutdörrar, vikpartier i system Schüco till villor, uterum med bärande glasbalkar, duschar, bastuglasningar, glasräcken och mycket mer.

– Vi anpassar alltid varje enskilt objekt till kund. Mått, design, funktion och utförande, säger Henrik.

Önskar du kanske en dusch utöver det vanliga? Har du ett badrum där inga standardlösningar får plats? Då kan Råda Glas AB hjälpa dig. De älskar att arbeta med svåra utmaningar där andra går bet. De har många glas och beslag i sitt sortiment och tar fram det som passar just din design och plånbok.

 

Text: Sabine von Borgstede

 

https://www.instagram.com/radaglas

 

Läs senaste Bäst i Test 2020 av studsmattor här.

Annons