Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Inredning | Okategoriserade 23 nov 2021

En tavla sätter stilen

Många hem kan kännas opersonliga. Det finns inget tema, känsla eller det visar inte alls vem som bor där. Med en eller några tavlor kan du skapa en unik personlig prägel på ditt hem. The Art Club har bilder för alla smaker, stilar och plånböcker.

August Iwdal vill nå fin konst till en bredare målgrupp. Där konst kan vara allt från en abstrakt bild till en fotovägg med ikoner. Det behöver inte kosta en massa, utan det finns unik konst som du inte hittar på de stora varuhusen, som hjälper dig att uttrycka en känsla, inredningsstil eller vem du är.

– Jag går igång på hantverket bakom tavlan eller bilden, säger August, och ibland vet man inte vad man gillar för än man ser det.

Konst, foton och illustrationer är en enkel detalj att förändra ett rum på. Du kan till och med byta stil efter årstid, menar August.

– Under sommaren vill du kanske ha en ljusare tavla som matchar sommargardinerna, pläden eller helt enkelt stämningen, säger han, när det blir mörkare skapar en tavla med starka, murriga färger karaktären av ett varmt rum.

Olika stilar i varje rum

Du kan naturligtvis satsa allt på ett dyrt original och känna dig nöjd och glad med din investering. Men du kan också variera dig, ha olika stilar i olika rum, byta färgkoder eller ändra när du känner för det.

– En tavla kan berätta en story, säger August, som tar dig till en plats du minns men den kan också bara vara snygg. Du kan hålla det smalt, enkelt i svart och vitt eller kombinera flera olika stilar.

På The Art Club samlar August olika stilar för att så många som möjligt ska kunna hitta något som passar deras smak och stil. Några oljemålningar, några som målar i datorn och några som fotograferar. Idén är att förädla personlig konst till allas hem.

– Vårt mål är att öka tillgängligheten till exklusiv konst av hög kvalitet av både etablerade och konstnärer på gång, säger August. Så att fler människor ska få möjlighet att inreda efter stil och personlighet till en rimlig kostnad och även stödja lokala artister.

August fyller på med nya konstnärer allt efter som, men vill ändå hålla det exklusivt och unikt. Inga massproduktioner och gärna i olika stilar och tekniker för att du som kund ska hitta just din smak.

Annons