Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Inredning | Möbler | Textil 7 okt 2019

En ny, exklusiv vintagebutik

Array

Har du inte upptäckt den nya vintagebutiken Gbg Deco på Bangatan ännu, ska du absolut ta dig dit. Här erbjuds exklusiva designklassiker i en unik och spännande miljö.

Som i New York fast i Göteborg

-De möbler vi erbjuder finns ingen annanstans i Göteborg, berättar Alisa Ustaibrisevic, en av två delägare på Gbg Deco. Jag vill också understryka att vi säljer möbler av högsta kvalitet och att allt fler människor söker en exklusiv och personlig stil till det egna hemmet. Många kunder tycker att det är som att kliva in i en lyxig butik i New York eller Köpenhamn när de kommer hit – något vi såklart är väldigt glada för!

Inredning som sticker ut

Och Gbg Deco kan i allra högsta grad bidra till lite mer lyx och flärd med sina inredningsklassiker som verkligen sticker ut. – Ett enkelt sätt att skapa liv och rörelse i hemmet är att blanda nytt och gammalt. Det ger en spännande och unik inredningsstil, säger Alisa, som hoppas att butiken även ska locka kunder som vanligtvis inte köper vintage.

Än så länge håller butiken på Bangatan endast öppet mellan 11-15 på lördagar, men det finns planer på utökade öppettider. – Tanken var att enbart sälja möbler via nätet samt att ha ett showroom, men eftersom flera av våra kunder har efterfrågat öppettider även på vardagar är det något vi kikar på, berättar Alisa.

Text: Petra Roman

Foto: Gbg Deco

Annons