Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Homestyling | Inredning | Möbler 15 maj 2020

En Inredningsbyrå som hjälper dig att skapa ditt drömboende

Studio A3 är inredningsbyrån med mer än tio års erfarenhet av att leda inredningsprojekt, stora som små. De hjälper till med allting, från att inreda ett helt nytt hem från grunden till att komplettera en redan befintlig inredning. De ritar och ser över nya planlösningar, väljer material till kök, badrum och ytskikt, tillsätter rätt möbler, belysning, detaljer och fungerar som en guide i din renovering. De är flexibla och öppna för att hjälpa till på bästa sätt, så att du skall kunna njuta och ha det bra i ditt hem, så som du alltid drömt om.

Inget projekt är det andra likt, från att de förvandlar en 90-tals villa att bli ett toppmodernt boende, till att de hjälper en barnfamilj i den nya bostadsrätten att få mer förvaringsutrymme. De inreder även kontor och lägenheter för bostadsbolag. Det är inte bara själva planlösningen och väggarna det handlar om, utan även mattorna, tapeterna, färg på väggarna och kuddarna i soffan. Alla de små detaljerna, som skapar ett personligt hem. De är unika i sitt arbete, där de erbjuder kunden många alternativ till inredningshjälp samt en helhetslösning tillsammans med A3 Byggprojekt.

Man sparar ofta mycket tid och pengar när man anlitar en inredare, då man inte behöver utföra inköpen och montering själv, utan allt detta kan fixas åt dig. Plus att du också slipper göra dyra felköp. -Vi anpassar givetvis våra val av material och möbler efter kundens budget, säger Linda S. Österbom, inredare och ägare av Studio A3.

Linda jobbar tillsammans med Daniel Wolgast, som är ägare och projektledare av A3 Byggprojekt, och slutför all byggnation och renovering som behövs inom inredningsprojekten. De är båda eniga om att deras kundgrupp är väldigt bred.

-Barnfamiljer är några av våra vanligaste kunder och vi hjälper dem både när de köper ett nytt hus eller vill renovera ett befintligt. Det är ofta mycket praktiska lösningar det handlar om, som att man behöver mer förvaring. Sedan har vi ju även många lite äldre kunder, med utflugna barn, som flyttar och säljer sitt stora hus och ska flytta in i en lägenhet. De kan inse att möblerna man har haft i huset inte alltid passar den nya lägenheten och de behöver hjälp att tänka i lite nya banor. Vi skräddarsyr vår inredningshjälp efter vad kunden vill ha och jobbar brett med olika stilar för att kunna skapa ett personligt hem som passar kunden, berättar Linda.

De har även ett Showroom där man som kund kan provsitta och se många av möblerna som passar den nya inredningen. Studio A3 har ett nära samarbete med de största leverantörerna i Norden. De säljer då även möblerna de ritar in i sina projekt och erbjuder en komplett service med inköp av möbler och färdigställande på plats.

 

RENOVERING AV VACKERT 50-TALS PARHUS

De flesta projekt börjar med ett kostnadsfritt offertmöte, där de träffar kunden och diskuterar deras behov och önskemål. När det är fråga om renoveringsobjekt är även Daniel på A3 Byggprojekt med redan på offertmötet. Han ser till att byggprojekten flyter på som de skall och säkerställer att de är tekniskt möjliga att genomföra.

skrivbord

kontorslandskap

handfat med tvål

Text: Tom Swales

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad här.

Annons