Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Byggnation | El/Energi 27 jun 2018

Elföretaget som sätter kunden i fokus

Array

Nossebro Energi är ett företag med mycket resurser samlade under ett tak. Här finns det spetskompetenser inom el, automation samt skåpstillverkning. Tillsammans med värme och kyla- avdelningen kan företaget hitta en energieffektiv och väl fungerande lösning på kundens behov och önskemål.

–      Våra kunder är både privatpersoner, lantbruk, industriföretag, butiker, byggentreprenörer samt övriga näringsidkare – och verksamheten utvecklas ständigt. Lokal kännedom och närheten till våra kunder är viktigt för oss, säger Christian Carlsson VD. Nossebro energi är i grunden en medlemsägd förening med tre dotter bolag och företaget har i dag 36 medarbetare.

-Medarbetarna är företagets viktigaste tillgång. Med kunskap, serviceanda och effektivitet har vi utvecklat vårt företag för att tillmötesgå kundernas önskemål och behov.

Vad sticker ut hos just er?

-Hög kompetens samt en bredd. Vi säljer och installerar till exempel både värmepumpar och solceller. Nossebro Energi säljer enbart förnybar energi. Elen är till 100 % producerad i vattenkraftverk med EPD–certifiering. Denna vattenkraft är den första elprodukten i världen som EPD–certifierats.

 

 

Text: Fanny Olsson

Annons