Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Ekonomi | Husleverantörer 19 dec 2018

Eksjöhus lanserar nytt högkvalitativt boende till ett bra pris

Array

Den småländska husleverantören Eksjöhus är en av Sveriges mest populära husleverantörer och har i över 75 år ritat, konstruerat och byggt hus för tusentals människor både i Sverige och utomlands. Och nu är de aktuella med en ny husmodell, Prio 143, som är ett prisvärt enplanshus med fullständig lyxutrusning. Prio-serien är en av de mest populära husserierna och nu har ännu en husmodell tagits fram för att möta den höga efterfrågan.

Ett enplanshus med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ryggåstak i vardagsrummet, Ensuite till föräldrasovrummet och skjutdörrsgarderob i entrén är bara några härliga och genomtänkta detaljer som Prio 143 bjuder på. Prioserien är en husserie som är älskad av svenska folket och idealistisk för barnfamiljen. Huset är även fullständigt lyxutrustat helkaklat badrum och rostfria Mieletvättmaskiner.

-Priosserien är otroligt populär och efterfrågad och står för ungefär 40 procent av all Eksjöhus försäljning över hela Sverige. Det är huset som ger dig så mycket för pengarna, just för det fördelaktiga priset, men ändå med samma höga kvalitet på all inredning, som vi har i våra andra serier. Innan Prio 143 har vi haft Prio 165 och Prio 141 som sålt otroligt bra, berättar Roger Wenderyd, marknadsansvarig, Husknuten i Göteborg.

Utan att ändra planlösningen finns möjlighet att spegelvända Prio 143, och det finns även ett tilltalande burspråk vid entrén. När du stiger in ser du vardagsrummet och skymtar även trädgården på husets baksida och vardagsrum och kök är centralt placerade, där både, familj, vänner och släkt får plats att umgås.

– Husets fyra sovrum är uppdelade i två delar, en för vuxna och en för barn eller ungdomar på varsin sida av vardagsrummet och köket. Om leksakerna patrullerar in mot vardagsrummet kan du snabbt stänga till en dörr mot barnens sovrum samt deras eget allrum och egen wc. Vi bygger huset för 2 miljoner 640 000, där det är invändigt målat och tapetserat och kommer med helkaklat badrum helkaklat wc klinkergolv i entré och tvättstuga och ekparkett på alla torra golv, berättar Roger.

Alla husen byggs i Eksjöhus nya volymhusfabrik, okänsliga för väder och vind. När husets olika delar är färdiga packas de omsorgsfullt på egna lastbilar och levereras av deras egna chaufförer till kundens tomt. Där monteras de av erfarna entreprenörer som alla har lång erfarenhet av att bygga ett Eksjöhus.

-Vi är ett av Sveriges mest stabila husföretag och jämför man på marknaden så kan man aldrig hitta ett enda fabrikat som slår Eksjöhus kvalitetsmässigt. Vi har limsjöbalkar i mellanbjälkslaget när de andra har vanliga konstruktionsvirke och när andra har 21 millimeters knutbrädor så har vi 28 millimeter. Man måste bara komma in i ett hus och känna det gedigna hantverket och då kommer det bli så tydligt för dig. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med ett hus för hela livet, avslutar Roger.

Text: Linda Johansson

Annons