Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Livsstil | Mat & Dryck 31 maj 2019

Dinner 22 ligger där det händer

Array

Vi ligger mitt i evenemangsstråket i Göteborg. Hit kan man komma och ladda inför eller njuta efter ett evenemang. Oavsett anledning är det viktigt för oss att skapa en bra helhetsupplevelse för våra gäster, säger Johnny Abrahamsson som driver Dinner 22tillsammans med Cilla Acar. Med stilren miljö, en tilltalande meny och drinkar som sjunger i gomen serverar de både nya och gamla klassiker på menyn.

– Vi har haft restaurangen i drygt tio år och sedan dess har renytterfilén funnits på menyn, precis som den cajunsotade tonfisken med citrusrisotto och pernodbrässerade pilgrimsmusslor. Det skulle bli ramaskri om vi tog bort de rätterna.

Medvetna gäster

Renytterfilén, som serveras från oktober till midsommar, tilltalar såväl svenska som utländska gäster och presenterar de svenska smakerna på ett fint sätt.

– Renytterfilén är vår i särklass mest populära rätt. Dinner 22 har en inriktning på grillat. En grillad svensk biff med hemslagen bearnaise och husets pommes frites kan du alltid beställa här. Gästerna i krog-Sverige vet vad de vill ha.

– De har blivit medvetna och vill veta var råvarorna kommer ifrån. De väljer inte bara en stor stark utan vill ha en speciell öl från ett utvalt bryggeri. De ställer branschen mot väggen och det gillar jag. Det gör oss bättre och mer på tårna och får oss att utvecklas framåt. På Dinner 22 kan du beställa välbalanserade cocktails.

– Våra bartenders är väldigt duktiga och kan verkligen sitt hantverk. Med fina sammansättningar, egna iskuber och smaksättningar är de med och sätter nya drinktrender. Och nu är uteserveringen äntligen på plats! Så gör dig redo för en ny härlig utesäsong med  ljumma kvällar, sol på näsan och frisk luft som håller i sig ända in i oktober.

 

Text: Maria Felldin

Annons