Hög produktkvalitet Hög produktkvalitet
Snabba leveranser Snabba leveranser
Fri frakt på allt Fri frakt på allt
Kultur | Livsstil 22 okt 2018

Den roligaste Djurklappen till hela familjen

Array

Unna familjen eller vännerna en rolig färgklick i höstmörkret och bjud med dem på Djungelboken- The Musical! Historien om Mowgli och alla hans vänner tolkas personligt med hjälp av humor, fantastisk, musik, dramatik och en otroligt begåvad ensemble med bland andra Gunilla Backman, Tilde Fröling, Mendez och Jakob Stadell och många fler. Den bästa djurklappen (jul) du kan hitta just nu!

Det är det sanslöst begåvade paret Robert Dröse och Anna Norberg som står bakom den stjärnspäckade musikalen Djungelboken- The Musical, med världspremiär 2018 på Stockholm Waterfront och vilket sedan följs av en Sverigeturné vintern 2018 och våren 2019. Tillsammans driver de företaget Dröse och Norberg som producerar scenupplevelser från ax till limpa med shower för hela familjen eller företaget. Det är Robert som står för manus och regi och Anna som är producent och håller i hela produktionen. Och det är en förväntansfull duo nu när repetitionerna snart drar igång

– Repetitionerna börjar den 8 oktober och vi har haft en första genomläsning och det känns väldigt bra. Just att det är ny musik också och ensemblen prickade rätt direkt känns väldigt bra och väldigt hoppfullt och inspirerande, berättar Anna.

De har båda gedigen bakgrund inom showbusiness, där Robert varit med i Grease och West Side Story och ingått i After Dark i tre år. Han har även varit med och byggt upp Wallmans Nöjen i Stockholm. Anna har jobbat inom musikbranschen sedan 1989 och medverkat själv i olika produktioner som Hotelliggaren och Camping och även spelat kvinnlig huvudroll i hälsoresan av Lasse Åberg. De har tillsammans producerat en rad kända musikaler, där de också stått för manus, regi och även egen musik. Bland annat Trollkarlen från Oz och även Snövit the Musical, som de har kört i ett flertal år.

–Robert har ju sin speciella stil när han skriver och jobbar mycket med humor och shownummer i en show. Djungelboken-The Musical är en jättefin historia och det är ju djungelns lag det handlar om med djur, sånger och dans om vartannat, berättar Anna.

I musikalen får vi följa med till den vilda och exotiska djungeln och möta de klassiska figurerna Baloo, Bagheera, ormen Kaa och den fruktade Shere Kahn. Här får vi följa Mowgli som blir ensam kvar i en by efter att Shere Kahn anfallit byn och alla hans äventyr efter att han lämnats. Till musikalen har också skrivits helt nyskrivet material av Martin Landh, 12 stycken helt nyskrivna låtar.

-Om man vill göra något med hela familjen, och detta är en musikal som sträcker sig från 3 till 100 år och vill ha kul, kärlek, värme och skratta, då är detta en karamell och världens bästa julklapp. Den roligaste djurklappen, avslutar Anna.

 

Text: Linda Johansson

Annons