Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil
Bilar | Motor 25 mar 2020

Bilverkstad – Den personliga

Familjeföretaget Höglund Motorsport på Hisingen, Göteborg, är en liten och mycket personlig bilverkstad. Sedan starten 2004 har de månat om sina kunder och deras bilar och skapat en trogen och återkommande kundkrets.

Höglund Motorsport AB är en MekoPartner bilverkstad som servar alla bilmärken. Genom sitt samarbete med Mekonomen ger det kunden möjlighet till avbetalning, god kvalitet och bra garantier upp till 5 år.

De utför all service och reparationsjobb som din bil kan behöva. Oavsett bilmärke behåller du nybilsgarantin på din bil vid service och du får en giltig stämpel i serviceboken.

Genom att alltid hålla sig uppdaterade med den nya tekniken och kunskapen är de en trygg verkstad där du som kund även kan komma in med din bil om den har nybilsgaranti.

– Många tror att de måste serva sin bil på en auktoriserad verkstad för att kunna behålla sin nybilsgaranti, säger grundaren Daniel Höglund, men så är inte fallet.

Höglund Motorsport har som regel korta väntetider, vanligtvis inte mer än en vecka.

Hos Höglund Motorsport kan du också förvara dina däck, och servar du bilen hos dem ingår ett års assistansförsäkring. Det innebär att de hjälper dig om din bil plötsligt stannar eller vägrar starta. Du får även hjälp vid bensinstopp, punktering eller om du av någon anledning tappat bort din nyckel.

Text: Sabine von Borgstede

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

Detta gäller för attefallshus efter den 31 mars 2020.

Annons