Byggnation 4 mar 2019

De bygger din dröm

Nystartade Prioritet byggservice arbetar både för privatpersoner och företag i Göteborg med omnejd. Det kan vara nybyggnation, tillbyggnad, renoveringar eller badrum och kök.

Prioritet Byggservices mål är att kunden alltid ska var nöjd med resultatet. Det ställer krav på kvalitet genom hela arbetsprocessen. Därför är Prioritet Byggservice med dig genom hela byggnationen för att kunna undvika problem och svara på frågor.

– Vi håller alltid en nära relation till kunder, säger Adrian Klaesson, en av delägarna i företaget. Det gör att beslutsvägarna blir kortare vilket är en fördel.

Vid större projekt tar de hjälp av väl valda samarbetspartners för att kunden ska slippa anlita fler företag. De kan vara målare, rörläggare eller elektriker. De ger alltid alla garantier enligt ”boken” och sätter stor prestige i att få kunden nöjd.

– Vi vill att kunden ska kunna känna sig trygga med oss, säger Adrian. Vi är med hela vägen.

För Adrian och hans kollega har snickeriet alltid varit det yrke som de velat arbeta med redan som barn. Att få bygga något, som blir fint och består. Att få göra skillnad.

– Det blir en energiboost när jag kan få hjälpa till att bygga någons dröm och se hur glad och nöjd kunden blir, säger Adrian.

Text: Sabine von Borgstede

Annons