Byggnation Byggnation
Inredning Inredning
Livsstil Livsstil

Inredning: Dansk design och genuin känsla från ILVA

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.Möbelkedjan ILVA har ända sedan 1977 gjort det danska inredning och formspråket tillgängligt för fler kunder. Ändå lyckas man behålla känslan av exklusivitet i varornas material och konstruktion. Villanytt och våra inredningsintresserade läsare undrar såklart hur detta är möjligt?

Maria Gustavsson, marknadskoordinator på ILVA, förklarar:

–Jag tror det handlar om att våra designers och våra kunder delar samma starka kärlek för design och hög kvalitet. Den kan vi besvara genom att ta fram trendiga produkter till bra priser.

När man kliver in i ILVAs varuhus, i Malmö, så uppfylls man av inspiration. Stilfullt och rymligt, men även en atmosfär av kreativitet. 

Man kan ana någon grad av det danska designidealet i de flesta produkter.

–Ja, och ändå är sortimentet så brett och varierande över alla avdelningar, och för bostadens alla rum. Många hem inspireras av varuhusets utställningar, vår hemsida och webshop, och i synnerhet vårt bildflöde i sociala medier som exempelvis Instagram. 

Kompetens och lyhördhet

 Maria Gustavsson berättar, med stor värme, om hur duktiga medarbetarna inom ILVA är, och att de kontinuerligt strävar efter att utveckla varuhuspersonalens kunskaper.

–Både inom material och design, men även inom kundservice förstås. Många besökare tycker att det är en fin och inspirerande upplevelse att komma till varuhuset i Malmö, men vi hoppas såklart att även hemsidan ska uppfattas så.

På frågan om vilka avdelningar eller produkter som ILVA är stoltast över, svarar Maria Gustavsson:

–Allt. Men många kunderna tycker att vi är särskilt vassa på soffor och hela inredningen för vardagsrum. Men, jag och många kollegor känner nog extra stolthet över trädgårdsmöblerna. Under trädgårdssäsongen så genomsyras den avdelningen av nytänk och rådande trender, parallellt med älskade klassiker som aldrig går ur tiden.

Maria Gustavsson menar att den bredden speglar hela sortimentet:

–Ja. Alla ska ha möjlighet att införliva sina inredningsdrömmar.

www.ilva.se

Text: Tom Swales

 

Sugen på mer tips? Läs vår senaste artikel om att köpa nytt spabad.

 

Annons